Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Expo Vacanţa, Ploieşti

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 11.03.2020 20:03 De catre: administrator

Judet: PRAHOVA

Localitate: MUNICIPIUL PLOIESTI

Data inceput: 20.03.2020

Data final: 22.03.2020

Vizualizari: 3493

Data adaugarii: -

Expo Vacanţa 2020, Ploieşti

 

Îmi face plăcere să vă invit la cea de-a XIII-a ediţie a Târgului Prahovean de Turism EXPO VACANŢA, care se va desfăşura în perioada 20-22 martie 2020, la Ploieşti Shopping City.

Târgul de Turism EXPO VACANŢA reprezintă unul dintre proiectele importante ale Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova şi îşi propune să fie un instrument eficient de promovare a ofertelor turistice.

Prima ediţie a Târgului de Turism EXPO VACANŢA s-a desfăşurat în perioada 15-17 mai 2008 în incinta Galeriilor Comerciale Winmarkt Grand Center Ploieşti.

Cea de-a doua şi a treia ediţie a Târgului s-au desfăşurat în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Ploieşti. La aceaste ediţii au participat alături de agenţiile de turism şi emitenţi de tickete de vacanţă, touroperatori, organizaţii naţionale şi asociaţii profesionale din turism.

Cea de-a patra ediţie a Târgului de Turism EXPO VACANŢA s-a desfăşurată în perioada 12-14 mai 2011, în incinta Winmarkt Grand Center Ploieşti. În cadrul târgului a avut loc: o expoziţie de fotografie turistică la care au expus reprezentanţi ai cluburilor foto din Ploieşti şi o tombolă cu premii pentru vizitatori.

În 2012 si 2013 EXPO VACANŢA s-a desfăşurat la Palatul Culturii Ploieşti în perioada luna aprilie şi s-a bucurat de prezenţa a peste 20 de expozanţi din diverse zone ale ţării şi tipuri de organizare turistică.

Edițiile din ultimii ani s-au desfășurat la Ploieşti Shopping City, cel mai important centru comercial din Ploiești și a avut pe lângă reduceri substanțiale pentru vacanțe, premii la tombolă, expoziție de fotografie turistică și momente artistice.

La târg turiştii pot analiza ofertele mai multor agenţii într-un timp foarte scurt şi chiar îşi pot rezerva vacanţa dorită, pot beneficia de ofertele speciale propuse de agenţiile de turism, pot să işi aleagă locuri de petrecere a timpului liber s.a.

Mulţumesc pe această cale tuturor celor care ne-au acordat încredere, participând incă de la prima ediţie a Târgului de Turism EXPO VACANŢA şi totodată îi invit să ni se alăture şi de această dată.

Cu prietenie,

Adrian Voican

Preşedinte APDT Prahova


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni