Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Expo Vacanţa, Ploieşti

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 13.01.2016 15:46 De catre: administrator

Judet: PRAHOVA

Localitate: MUNICIPIUL PLOIESTI

Data inceput: 18.03.2016

Data final: 20.03.2016

Vizualizari: 1881

Data adaugarii: -

Expo Vacanţa 2016, Ploieşti

Îmi face plăcere să vă invit la cea de-a IX-a ediţie a Târgului Prahovean de Turism EXPO VACANŢA, care se va desfăşura în perioada 18-20 martie 2016, la Ploieşti Shopping City.

Târgul de Turism EXPO VACANŢA reprezintă unul dintre proiectele importante ale Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova şi îşi propune să fie un instrument eficient de promovare a ofertelor turistice.

Prima ediţie a Târgului de Turism EXPO VACANŢA s-a desfăşurat în perioada 15-17 mai 2008 în incinta Galeriilor Comerciale Winmarkt Grand Center Ploieşti.

Cea de-a doua şi a treia ediţie a Târgului s-au desfăşurat în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Ploieşti. La aceaste ediţii au participat alături de agenţiile de turism şi emitenţi de tickete de vacanţă, touroperatori, organizaţii naţionale şi asociaţii profesionale din turism.

Cea de-a patra ediţie a Târgului de Turism EXPO VACANŢA s-a desfăşurată în perioada 12-14 mai 2011, în incinta Winmarkt Grand Center Ploieşti. În cadrul târgului a avut loc: o expoziţie de fotografie turistică la care au expus reprezentanţi ai cluburilor foto din Ploieşti şi o tombolă cu premii pentru vizitatori.

În 2012 si 2013 EXPO VACANŢA s-a desfăşurat la Palatul Culturii Ploieşti în perioada luna aprilie şi s-a bucurat de prezenţa a peste 20 de expozanţi din diverse zone ale ţării şi tipuri de organizare turistică.

Edițiile din ultimii ani s-au desfășurat la Ploieşti Shopping City, cel mai important centru comercial din Ploiești și a avut pe lângă reduceri substanțiale pentru vacanțe, premii la tombolă, expoziție de fotografie turistică și momente artistice.

La ediţia din acest an peste 50.000 de turişti sunt aşteptaţi să treacă pragul târgului pentru a-şi alege vacanţa visată dintre miile de oferte turistice puse la dispoziţie de către agenţiile de turism şi nu numai.

La târg turiştii pot analiza ofertele mai multor agenţii într-un timp foarte scurt şi chiar îşi pot rezerva vacanţa dorită, pot beneficia de ofertele speciale propuse de agenţiile de turism, pot să işi aleagă locuri de petrecere a timpului liber s.a.

Mulţumesc pe această cale tuturor celor care ne-au acordat încredere, participând incă de la prima ediţie a Târgului de Turism EXPO VACANŢA şi totodată îi invit să ni se alăture şi de această dată.

Cu prietenie,

Adrian Voican

Preşedinte APDT Prahova

 

Program vizitare 18 -20 martie 2016:

 18 martie 2016, orele  11.00-22.00

 19-20 martie 2016, orele 10.00-22.00

Acces târg:  intrarea la Târgul Prahovean de Turism EXPO VACANŢA  2016 este gratuită.

Expoziţie de fotografie turistică.

Tombolă cu premii:

În cadrul Târgului de Turism EXPO VACANŢA se va organiza o tombolă cu premii.

Pentru a participa la această tombolă trebuie să completaţi talonul de tombolă primit în cadrul târgului. Nu vor fi luate în considerare alte bilete de înscriere de orice fel (scrise de mână, tipărite sub altă formă etc.)

Talonul va fi completat cu datele personale necesare pentru identificarea şi anunţarea participantului, dacă acesta va fi unul dintre câştigători.

Lista premiilor este afişată în secţiunea noutăţi şi în cadrul târgului.

Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi, în data de 20 martie, în cadrul târgului  la ora 19.00.

Lista câştigătorilor va fi afişată pe siteul expovacanta.ro

O persoană poate să câştige un singur premiu, în ordinea cronologică a acordării.

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).