Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Destinații fascinante la Târgul de Turism al României

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 07.11.2015 16:11

Judet: BUCURESTI

Localitate: BUCURESTI SECTORUL 1

Vizualizari: 1027

Ultima modificare: 07.11.2015 17:01 De catre: administrator

Editia de toamnă a Targului de Turism al Romaniei va avea loc în perioada 12-15 noiembrie 2015, în Pavilioanele C1-C3 ale Centrului Expozitional Romexpo.

Ajuns la cea de-a 34-a editie, evenimentul trimite "vizitatorii", prin intermediul ofertelor prezentate, catre destinatii fascinante din Romania si strainatate.
Evenimentul promoveaza atractii turistice care includ: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. 
In acelasi timp, Targul de Turism al Romaniei reprezinta pentru vizitatorii specialisti platforma ideala pentru a intalni parteneri de afaceri, pentru a reinnoi si fideliza relatiile existente cu partenerii traditionali.

200 de companii vor intampina vizitatorii cu:

- Pachete turistice avantajoase, potrivite oricarui buget sau oricarui tip de calatorie (recreationala, de afaceri, individuala, de grup, excursie sau sejur).

- Pachete la discount-uri considerabile la calatoriile catre destinatii exotice, fie cele frecventate des de romani, fie unele mai putin promovate si cunoscute de public.

- Gadget-uri si accesorii utile, unice, moderne si adaptabile in functie de tipul si scopul calatoriilor.

- Oferte si evenimente de promovare a diferitelor destinatii romanesti, montane sau de pe litoralul Marii Negre, precum si a agroturismului romanesc.

- Pachete de asigurari de calatorie si alte servicii complementare: transport, bilete de calatorie, etc.

Gradul de internationalizare a TTR - noiembrie 2015 este de 21%, 16 tari promovandu-si la targ oferte turistice atractive: Albania, Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Iordania, Israel, Italia, Marea Britanie, Palestina, Polonia, Republica Dominicana, Romania, Tanzania, Ungaria.

Targul de Turism al Romaniei este organizat si gazduit de Romexpo de doua ori pe an, cu sprijinul: Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din Romania (ANAT ), in calitate de Partener Strategic și a Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din Romania (OPTBR), Federaţiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), Asociaţiei Naţionale Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Programul de vizitare:

12-14 noiembrie 2015 (joi-sambata): 10.00-18.00

15 noiembrie 2015 (duminica): 10.00-16.00

Loc de desfasurare: Pavilioanele: C1, C2, C3
C1 - agenţii de turism
C2 - agentii de turism si participari internationale
C3 - evenimente si standuri de promovare a zonelor turistice din Romania, cu participare a oficialitatilor si administratiilor turistice locale si regionale.
Acces: Bilet intrare adulti si studenti: 10 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.
Tarif acces parcare: 3 lei/ ora
Biletele pot fi achizitionate si online, prin accesarea platformei de vanzare bilete.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni