Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Deschiderea sezonului 2014-2015 la Ski Resort Transalpina

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 15.12.2014 16:12

Judet: VALCEA

Localitate: Voineasa

Vizualizari: 1333

Ultima modificare: 18.12.2014 19:47 De catre: administrator

Deschiderea sezonului de schi şi snowboard  2014-2015 la Ski Resort Transalpina
-  19 decembrie 2014 -

Pregătește-te pentru o iarnă plină de zăpadă, surprize, concursuri și voie bună!

Elementul de noutate al sezonului va fi constituit de un proiect mai puţin obişnuit pentru România: Adrenalin Mountain Park. Eforturile susținute ale celor implicați vor avea ca rezultat cel mai mare parc dedicat sporturilor alternative de iarnă! Snowpark-ul AMP va conține linii și elemente destinate tuturor nivelelor, de la începători la avansați.Turiştii care vor avea nevoie de un sprijin sau un sfat, le va sta la dispoziție echipa AMP și școala de snowboard “project RIDE”.,

În cadrul domeniului schiabil de peste 30 de hectare se pot practica cele mai îndrăgite sporturi de iarnă, în condiţii excelente!

Domeniul schiabil din Munţii Latoriţei cuprinde 9 km de pârtii de schi cu grade diverse de dificultate, dotate cu lănci şi tunuri pentru zăpadă artificială. Pârtiile sunt deservite de mai multe instalaţii moderne de transport pe cablu două telegondole interconectate, două teleski-uri şi un telescaunş

Schiori pot apela la sprijinul instructorilor de ski şi snowboard, iar pentu echipare corespunzătoare există un centru de închiriere echipament sportiv.

După o tură de schi se poate servi un ceai fiebinte, o ciocolată caldă la après-ski situat la cota 1850, dar există şi două restaruante unul la staţia de îmbarcare şi un alt restaurant la staţia intermediară de interconectare a telegondolelor.

Sezonul WINTER 2014/2015 are stabilit un calendar plin de evenimente, cu tematică divesă pentru fiecare lună a sezonului, completează clipele minunate trăite într-un decor de vis!

Accesul pe timp de iarnă la Ski Resort Transalpina se poate face dinspre Valea Oltului pe DN7A (Brezoi, Mălaia, Voineasa, Vidra), sau dinspre Petroşani.

Câteva repere în ceea ce priveşte distanţele rutiere:

Dinspre Râmnicu Vâlcea spre Ski Resort Transalpina - 107 km

Dinspre Sibiu - Ski Resort Transalpina - 138 km

Dinspre Petroşani - Ski Resort Transalpina - 36 km.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni