Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

De Ziua Națională vom avea zăpadă

Postat de administrator

Data adaugarii: 24.11.2016 22:11

Judet: BRASOV

Localitate: MUNICIPIUL BRASOV

Vizualizari: 1556

Ultima modificare: 24.11.2016 22:53 De catre: administrator

De Ziua Națională vom avea zăpadă.

Începând de duminică seara, vremea se va răci îndeosebi, în zona de Nord și Centru.  Ploile care își vor face simțită prezența  încă de la prânz se vor transforma în cursul nopții de dumincă spre luni, în lapoviță și ninsoare. Precipitațiile vor fi în creștere și se vor semnala în toate regiunile, iar temperatura aerului va fi în scădere, maximele vor fi cuprinse între 4 și 8 grade iar minimile între - 5 și 0 grade.

Vor exista 2 scurte episoade de ninsori și temperaturi coborâte în perioada 28-29 noiembrie și respectiv 2- 4 decembrie.

Din cursul zilei de duminică 27 noiembrie, vremea la munte se va răci, cerul va deveni mai mult noros şi pe arii relativ extinse se vor semnala precipitaţii, la început mixte apoi sub formă de ninsoare.

În Munții Fagăraș și Bucegi, vântul se va intensifica treptat din cursul nopţii de sâmbătă spre duminică şi va atinge la rafală viteze de peste 80-90 km/h, viscolind ninsoarea. În zona înaltă, vântul va prezenta intensificări susţinute din sector vestic, viscolind şi spulberând zăpada. 

Treptat aria ninsorilor se va extinde în toată țara, cu precădere în zona montană,  urmând ca în cursul zilei de luni și marți să ningă în mai toate zonele țării. Ninsorile vor fi răzlețe și slab cantitative, există probabilitatea pe arii restrânse în zona Transilvaniei și Crișanei să fie ceva mai cantitative.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni