Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

De Crăciun se deschide cel mai mare parc de distracții din România

Postat de administrator

Data adaugarii: 10.12.2017 20:12

Judet: BRASOV

Localitate: MUNICIPIUL BRASOV

Vizualizari: 1438

Ultima modificare: 10.12.2017 20:51 De catre: administrator

De Crăciun se deschide cel mai mare parc de distracții din România

 

De Crăciun se deschide cel mai mare parc de distracții indoor din România - SUPERLAND, acesta va funcționa în Brașov, zona comercială Brintex. Inaugurarea va avea loc cel mai probabil în jurul datei de 22 decembrie a.c.

Superland, este cel mai mare parc de distracții indoor pentru copii din România!  În cei 17 000 mp, cei mici alături de părinți vor descoperi mai mule zone de joacă și creație  unde se vor întâlni și se vor juca cu eroi preferați din poveștile și desenele animate îndrăgite, un spațiu indoor Adventure Park, un cinematograf 8 D, zone de relaxare și mai mulțe spații de shopping unde se vor putea cumpăra îndeosebi jucării de ultimă generație, și nu în ultimul rând un simulator de schi. 

Superland este o destinație diversificată, dedicată atât copiilor cât și părinților, un spațiu sigur și interactiv destinat petrecerii timpului liber! 

"Dacă așezi un număr mare de copii într-o zonă sigură și totuși provocatoare, într-un loc de joacă ce stimulează imaginția, nu poate ieși decât DISTRACȚIE."

SUPERLAND are ca principală misiune joaca și consumarea energiei copiilor cu vârsta de până la 12 ani în timp ce părinții se pot relaxa sau practica alte activități. La SUPERLAND, aceste activități ale copiilor sunt împachetate într-o ambianță sigură, curată, controlată climatic și supervizată, pentru a face exerciții și a se distra în timp ce le este stimulată imaginația și sunt provocați fizic. 

Parcul de distracții se bazează pe premisa că, daca așezi un număr mare de copii într-o zonă sigură și totuși provocatoare, într-un loc de joacă ce stimulează imaginația, aceștia se vor distra. De asemenea, își vor dezvolta abilitățile motorii de bază, aptitudinile sociale și tonusul muscular în timp ce părinții se pot bucura de o strânsă interacțiune cu copiii lor într-un mediu sigur și stimulator

Primii  2 000 de utilizatori înregistrați pe siteul www.superland.ro vor primi un card care le va oferi acces gratuit.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni