Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Cupa Trăsniților, Poiana Brașov

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 07.01.2016 18:57 De catre: romaniaturistica

Judet: BRASOV

Localitate: Poiana Brasov

Data inceput: 30.01.2016

Vizualizari: 1199

Data adaugarii: 07.01.2016

Cupa Trăsniților, Poiana Brașov

Te afli în Poiana Brașov sâmbătă, 30 ianuarie? Nu contează dacă ești iubitor de sporturi de iarnă sau nu. Îți place distracția? Atunci ești așteptat pe pârtia Bradul să iei parte la cea de-a șaptea ediție de iarnă a Cupei Trăsniților.

Competiția este deschisă atât companiilor, cât și persoanelor fizice, adulți și copii.

Ce trebuie să faci?

Să cobori pe cea mai creativă sanie confecționată de tine.

Dacă ești curajos și nu vrei să-ți împarți premiul, poți participa singur. Dacă vrei să te distrezi cu cei dragi, poți concura în echipă. Sania trebuie făcută de tine cu umor și imaginație.

Cursa va începe la ora 19:00 și va fi deschisă de un spectacol de lasere impresionant. După finalizarea cursei, se dă frâu liber muzicii, voii bune, dar și altor concursuri: „Guitar Hero în Aer” sau „Miss Cursa Trăsniților”. Titlurile pot fi dobândite atât de fete, cât și de băieți.

Fiecare categorie (companii sau persoane fizice) va primi premii pentru: cea mai trăsnită sanie, cea mai trăsnită echipă și echipa cu cel mai bun show.

Legendara competiție de pe pârtia Bradul a avut, de-a lungul timpului, cei mai creativi participanți. Câștigătorul anului 2013 a venit cu o invenție bizară, pe roți, numită „Partaj rapid și ieftin”, inspirată din divorțurile lumii monderne, în care VIP-urile obișnuiesc să își împartă averea. 


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni