Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Cupa de yachting McCann - Erickson

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 27.03.2013 12:03

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1405

Cupa McCann - Erickson  va include 5 regatte care se vor desfasura intre Vama Veche  si Platformele de foraj marin, avand ca puncte intermediare Marina Eforie Nord,  Portul Tomis si Marina Limanu. Fiecare competitie va avea in medie un numar de 25  ambarcatiuni cu vele, iar numarul total al celor care vor fi la bordul acestor  ambarcatiuni se va ridica la 200 de persoane.     
Potrivit organizatorilor, fiecare cursa va fi supravegheata de arbitri internationali.    “Este o mandrie pentru noi si in acelasi timp o onoare sa ne asociem cu alte doua  institutii prestigioase care au deja o istorie in organizarea competitiilor de  yachting din Romania si nu numai. Consideram ca aceasta asociere este mai mult decat  un parteneriat, este un pas important care va contribui la dezvoltarea si, implicit,  la consolidarea industriei locale de yachting,” a declarat Mihai Marcu, actionar Life Harbour.   
“Cupa McCann Erickson anunta, probabil, cel mai frumos sezon de yachting din ultimii  ani. Comunitatea de navigatori din Romania este din ce in ce mai numeroasa de la un  sezon la altul si, odata cu organizarea acestui campionat, va fi si mai unita. Ne va  fi astfel mai usor sa ne dezvoltam, sa atragem suport logistic si financiar pentru  tot yachtingul romanesc si sa crestem gradul de popularitate al acestui sport si  hobby”, a declarat Adrian Nita, director general Black Sea Sailing Association.   
“Am ales sa facem parte din acest parteneriat tocmai pentru ca am fost singuri mult  timp, YCRR organizand regate offshore inca din anul 2000, pentru ca noi credem in  forta aliantelor de acest calibru, pentru ca fiecare dintre cele trei entitati are  un cuvant de spus in yachting, are know-how-ul si dorinta de a se implica si realiza  evenimente de exceptie.
Cu siguranta, vor fi cele mai frumoase competitii care se  vor bucura de participare foarte buna, de organizare buna dar si de suportul unor  sponsori si parteneri media de valoare.
De asemenea, ne onoreaza faptul ca regatele  din acest an se vor disputa cu coeficientii de rating ORC, ca vor fi prezenti  judecatori si arbitrii internationali fapt care urca si mai mult nivelul acestei  cupe de regate” a declarat Sergiu Timofei secretar general al Yacht Club Regal  Roman.  
 Prima regatta va incepe pe data de 7 iunie 2013, fiind organizata de Black Sea  Sailing si NauticLife; cea doua doua Regatta va avea loc in perioada de 21-21 iunie,  fiind Regata “Regele Mihai I”, organizata de YCRR; cea dea treia Regatta va avea loc  in perioada 19- 21 iulie fiind organizata de NauticLife in parteneriat cu  LifeHarbour; cea dea 4 regata va avea loc in perioada 15- 18 august, fiind  organizata de YCRR si NauticLife; iar utima regatta din aceasta cupa va avea loc in  perioada 31 august – 1 septembrie fiind organizata de Black Sea Sailing in  parteneriat cu Primaria Mangalia.    Sponsorul oficial al acestor regate este agentia de publicitate McCann - Erickson  Romania. De asemenea, Cupa McCann este sustinuta si de BMW.     Cupa McCann Erickson este o competitie nationala care se adreseaza pasionatilor si  celor care practica yachtingul aceasta fiind deschisa tuturor posesorilor de  ambarcatiuni, dar si nu numai.
Programul evenimentelor se prezinta in felul urmator:   
07.06 - 09.06    Regata Poseidon - Mangalia / Eforie - BSS & NL   
21.06 - 23.06    Regata Regele Mihai - Constanta - YCRR   
19.07 - 21.07    Regata Benetteau - NL  
15.08 - 18.08   Regata Ziua Marinei - Constanta / Eforie / Mangalia - YCRR & NL
31.08 - 01.09  Regata Callatis - Mangalia / Eforie - BSS & Primaria Mangalia.    Despre Life Harbour:    LifeHarbour Limanu este cea mai mare marină privată din România, singura care oferă  servicii integrate: vânzare şi închiriere de ambarcaţiuni ale celor mai mari  producători mondiali, servicii portuare şi de cheiaj, servicii hoteliere şi  restaurant, cursuri de navigaţie în cadrul Romanian Yachting School – unica școală  de yachting din România cu apartenență la o instituție de învățământ cu vastă  experiență în domeniul naval, „Colegiul Nautic Român’’.   
Totodata, LifeHarbour este baza de plecare si desfasurare a unora dintre cele mai  cunoscute regate desfasurate la malul Marii Negre. 

27.03.2013, ora 12:50 


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni