Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Croaziera Delta Dunarii 2023 - Hotelul Plutitor Steaua Deltei

Vizualizari: 2439  Locație: TULCEA, MURIGHIOL


TULCEA Croaziera Delta Dunarii 2023 - Hotelul Plutitor Steaua Deltei
Valabilitate: 2023-05-01 / 2023-11-21
Tip: Vacanțe în Delta Dunării
Locuri totale: 20
Locuri disponibile: 20
Preț: 40Lei (Ron)/cabină dublă

Tichete de Vacanță acceptate:

* Acceptăm Tichete de Vacanță pe suport tipărit și card: Edenred, Up Romania și Sodexo.
** Tichetele de vacanță trebuie să fie predate la sediul agenției de turism sau transmise prin curierat rapid.


 
   
Ticket Sodexo

 

Vacantă de vis Delta Dunării 2023

 Hotel Plutitor Steaua Deltei

4 **** Stele

Pret: 400 Lei/zi/persoană, valabil pentru un grup de minim 15 persoane, maxim 18 persoane

All Inclusive: Include - Croazieră pe Dunăre și Delta Dunării, cazare, 3 mese pe zi și plimbări cu ambarcațiuni în deltă, valabil pentru grup de maxim 18 persoane

 

Petrece-ți vacanța în Paradisul apelor: Delta Dunării - pe unul din cele mai luxoase hoteluri plutitoare din România.

Croazieră de Lux Delta Dunării:  Hotelurile plutitoare Steaua Deltei, Paradisul Deltei și Magia Deltei 

4 **** stele

 

Croaziera în Delta Dunarii incepe de la Dumbrava Murighiol, aici este locul in care poti sa te relaxezi asa cum nu ai mai facut-o pana acum. Situata intr-o zona linistita a Deltei Dunarii, alcatuita din  hotelurile plutitoare Paradisul Deltei, Steaua Deltei si Magia Deltei, se distinge printr-un farmec aparte, datorat interioarelor calde si primitoare, a atmosferei placute, prietenoase  dar si diversitatea preparatelor din pește din bucătăria noastră. Se afla la iesire din localitatea Murighiol, pe malul Dunarii, la 200 metri de statia Peco. 

Rafinamentul decorului, subliniat de linia moderna, confortul si linistea necesara petrecerii unei vacante deosebite sunt motive suficiente pentru a sustine cele 4 **** stele .

Hotelurile plutitoare se desfășoară pe 3 nivele. Primul nivel este alcătuit din 9 camere, al doilea nivel este format din restaurant, terasa si bucatarie iar ultimul nivel este format dintr-o terasa pe toata suprafata  navei.

Fiecare hotel plutitor are o capacitate de cazare de 15 până la 18 persoane, pregatite pentru a raspunde dorintelor clientilor sai.

Camerele dispun de baie proprie, plase impotriva tantarilor, sistem ventilo convector pentru incalzire sau racire.

Restaurantul are o suprafata de 90 mp cu o capacitate de 54 de persoane. Pe parcursul șederii dumneavoastră veți avea la dispoziție șah, table, cărți de joc, rummy, poker, darts, tenis de masa, laptop, TV lcd, sistem karaoke, microfoane, sistem audio, internet wireless, trambulina pentru copii.

Terasa este un mod inedit de relaxare, unde se afla un spatiu acoperit pentru persoanele care se feresc de soare, balansoar, sezlonguri si echipament pentru pescuit.

 

Specialități culinare:

Va oferim o gama variata de specialitati culinare:plachie de peste, bors de peste, saramura de peste, caras la tigaie cu mamaliguta si mujdei, scrumbie, somn la gratar, crap la protap, somn la cuptor,icre de crap si stiuca, storceag de somn etc.

De asemenea, bucatareasa noastra, Mariana, va pregati diverse feluri de mancare si pentru cei care nu consuma peste. In plus, la dispozitia turistilor nostri exista gratar.

 

Relaxare:

La un cost suplimentar, hotelul oferă masaje, reflexoterapie, terapii cu venin de albine și tratamente cu produse apicole.

Pentru plimbari pe canalele greu navigabile aveti la dispozitie 6 barci cu motorizare de 15 cp si 30 cp , Mercury si Yamaha. 2 salupe de 80 cp respectiv 150 cp, 2 catamarane de 130 cp/140 cp, cu o capacitate de 30 de persoane, dotate cu toaleta si bar dar si un BM cu camera pentru odihna si toaleta. Plimbarile sunt intre 3-5 ore, în funcție de traseu. Traseul poate fi ales dupa preferintele dumneavoastra

 

Tarife camere valabile în perioada 01.05.2023 - 16.11.2023 - navă în staționare:

- 160 lei - cabină simplă/ 2 persoane/1 noapte/fără mese și plimbări

- 180 lei - cabină dublă/2 persoane /1 noapte/fără mese și plimbări

- 205 lei - cabină dublă/4 persoane /1 noapte/ fără mese și plimbări.

- 30 lei mic dejun

- 70 lei dejun

- 60 lei cină.

- pentru plimbările pe canalele și lacurile din apropiere, costurile sunt de 30 lei/pers/oră cu ambarcațiuni de dimensiuni mici sau cu catamarane.

- închirierea intregul hotel plutitor pentru 20 persoane, la punct staționar, cu tariful de 1 600 lei/zi, punandu-vă la dispozitie și bucătaria.

Tarif de croazieră, prețul este de 1 450 euro/pe noapte (valabil 24 ore) pentru grup maxim de 20 persoane.

 

Tarife all inclusive:

- 400 lei/persoană: croazieră pe Dunăre, include cazare in cabine pe Hotelul plutitor aflat în deplasare, pensiune completă, 3 mese pe zi, inclus cafea și apă.

Servicii incluse: Cazare pentru întregul grup, 3 mese pe zi, deplasarea hotelului plutitor pe traseul stabilit sau ales de dumneavoastra pe traseul optat

- Oferim deplasarea hotelului plutitor pe traseul stabilit, 3 mese pe zi, cazare si deplasarea cu ambarcațiuni mici pe lacuri si canale.

Copii pana in 5 ani au mesele si cazarea gratuit, cei între 5-14 ani dispun de o reducere de 30% din pret iar cazarea va fi in aceasi camera cu parintii.

Check-in - ora 14:00

Check-out - ora 12:00

Va asteptam sa descoperiti frumusetea Deltei Dunarii intr-un mod inedit,  impreuna cu noi.

 

Trasee turistice recomandate:

  Tulcea – canalul Mila 35 -  gârlele Sireasa, Şontea – canalul Olguţa – Dunărea Veche – satul Mila 23 – Crişan – Maliuc – Tulcea - Uzlina

  Tulcea – Victoria – canalele Litcov, Crişan – Caraorman- Maliuc – Tulcea -Uzlina

  Tulcea – Maliuc – Crişan – canalul Caraorman – satul Caraorman – lacurile Puiu, Roşu, Roşuleţ – canalul Roşu – Împuţita – canalul Bursuca – Sulina - Tulcea

   Murigiol – canalele Dunăvăţ, Dranov – golful Holbina – lacul Razim – Gura Portiţei

  Jurilovca – Gura Portiţei - Uzlina

  Crişan – Dunărea Veche – canalul Eracle – gârla Lopatna – canalul Lopatna

  Crişan – Dunărea Veche – canalul Magearu – Dunărea Veche – braţul Sulina – Crişan

  Uzlina – canal Uzlina – lacurile Uzlina şi Isac – canal Isac 3 – gârla Perivolovca – canal Ceamurlia – canal Crişan – braţul Sulina – Crişan

  Uzlina – Crişan – Dunărea Veche – canal Bogdaproste – lacurile Bogdaproste, La amiază, Trei Iezere – gârla Lopatna – canal Eracle – Dunărea Veche – loc. Mila 23

 Uzlina – canal Bursuca – canal Roşu-Împuţita – cordon litoral Tătaru – loc. Sf. Gheorghe – Roşu – lacul Puiul – can. Mocansa – braţ Sf. Gheorghe – loc Sf. Gheorghe

 Murighiol – bratul Sfantu Gheorghe – bratul Sulina – Partizani – Maliuc – Gorgova – Crisan – Dunarea Veche – Mila 23 – canalul Sontea – canalul 36 - Murighiol

 

Atracții turistice:

Ca si atractii turistice, la 3 km de hotelul plutitor se afla Cetatea de la Halmyris, este o puternică cetate romană şi romano-bizantină, sediu al unor unităţi militare şi staţie a flotei dunărene Classis Flavia Moesica; au fost dezvelite monumente de arhitectură militară, civilă şi religioasă, între acestea bazilica episcopală cu cripta primilor martiri dobrogeni: Epictet şi Astion.

 

Agrement sportiv-recreativ:

a) Pescuit – Nu puteţi rata ocazia de a vă relaxa, în liniştea din inima deltei, la o partidă de pescuit de crap, biban, caras, ştiucă sau de a participa la concursuri de pescuit dedicate împătimiţilor acestui sport.

b) Vânătoare – Pasionaţii de vânătoare vor găsi în Delta Dunării un fond cinegetic bogat; numărul mare de mistreţi, iepuri, fazani face posibilă practicarea vânătorii sportive în anumite locuri din cadrul Rezervaţiei.

c) Bird-waching – Bogăţia şi diversitatea speciilor de păsări pot fi observate pe tot parcursul sejurului, dar dacă aveţi dorinţa şi curiozitatea de a le vedea mai în detaliu vă stau la dispoziţie foişoarele special amenajate şi binoclurile pe care le avem în dotare. Nimic nu se compară cu observarea unei colonii de pelicani în mediul lor natural sau cu urmărirea îndeaproape a coloniilor de egrete mici sau mari.

d) Fotografie – Cu toţii încercăm să luăm câte o bucăţică din locurile vizitate care să ne aducă aminte de peisajele sau lucrurile care ne-au impresionat, dar de multe ori protejarea naturii şi a speciilor este mult mai importantă; astfel, Steaua Deltei vă oferă ocazia de a avea un album foto numai al dumneavoastră.

e) Plimbări cu barca – La cererea dumneavoastră, Steaua Deltei vă pune la dispoziţie bărcile cu motor pentru plimbările pe canale astfel încât să puteţi admira de aproape nuferii albi sau galbeni – unul din simbolurile deltei, coloniile de pelicani, egretele delicate şi multe alte bogăţii ale potenţialului natural.

f) Jocuri de societate – cărţi, table, rummy, şah; karaoke, darts.

 

Notă:  Pentru rezervare, se va achita un avans de 30 % din valoarea pachetului de servicii în momentul efectuării rezervării, iar diferența de 70 % se va achita cu două saptamani înaintea începerii sejurului.

Informații pentru identificare, rezervări și plăți:

Datele firmei sunt România Turistică S.R.L.

CUI/CIF: RO31739462

EUID/ORC Brașov: ROONRC.J8/899/2016

AGENȚIA DE TURISM ”ROMÂNIA TURISTICĂ”

Licență Agenție de Turism Organizatoare nr. 548/2019,

reînoiește Licența nr. 6954/2017, respectiv Licența nr. 6954/2013 

Poliță de Asigurare Seria I nr. 57898 valabilă în intervalul 24.01.2023 - 23.01.2024 - Omniasig

Agenția de Turism România Turistică este membră a firmei Romania Turistică S.R.L.

Cont IBAN RO62INGB0000999905154084, Deschis la ING Bank Brașov.

Cont IBAN RO29BTRLRONCRT0463637601, Deschis la Banca Transilvania Brașov.

Informații Sediu Firmă: Municipiul Brașov, Bulevardul Griviței nr 91, Cod Poștal 500173

Coordonate GPS: 45.6529347, 25.6060923

Telefon/Fax - Agenție: 0268 420905

Telefon GSM: 0722 910422, 0741 657495

e-mail: agentia@romaniaturistica.ro

web-site: www.romaniaturistica.ro

 

Contact

Hotel Plutitor Steaua Deltei
CUI: 31739462
ORC Brașov: J8/899/2016
Adresa: Debarcader Murighiol, nr. FN
Cod Poștal 827150
Cont RO62INGB0000999905154084, Deschis la Ing Bank N.V. Amsterdam
Telefon: 0268 420905


Mobil: 0722 910422

Fax: 0268 420905

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni