Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Conferința Managementul integrat al calității pentru destinațiile turistice

Postat de administrator

Data adaugarii: 10.06.2016 23:06

Judet: BUCURESTI

Localitate: BUCURESTI SECTORUL 1

Vizualizari: 1371

Ultima modificare: 10.06.2016 23:34 De catre: administrator

 Conferința Internațională ”Managementul integrat al calității pentru destinațiile turistice: cheia pentru competitivitate”

Autoritatea Națională pentru Turism vă invită la Conferința Internațională ”Managementul integrat al calității pentru destinațiile turistice: cheia pentru competitivitate”

Autoritatea Națională pentru Turism (A.N.T.), în parteneriat cu Organizația Mondială a Turismului (O.M.T.), organizează Conferința Internațională ”Managementul integrat al calității pentru destinațiile turistice: cheia pentru competitivitate” în data de 23 iunie 2016, începând cu ora 08:30, la Palatul Parlamentului din București, sala Nicolae Iorga.

Acest eveniment, de o importanță majoră pentru turismul național și internațional, își propune, prin tematica abordată, să facă cunoscut și să dezvolte la nivel internațional noul trend în domeniul turistic, și anume organizațiile de management al destinațiilor, care presupune o viziune integrată a tuturor elementelor care definesc și conturează o destinație turistică.

În ceea ce privește turismul românesc, organizarea acestei conferințe internaționale la București face parte din noua strategie a Autorității Naționale pentru Turism, valorificând noile organizații de management a destinațiilor. Astfel de evenimente contribuie atât la promovarea imaginii României pe plan extern, cât și la schimburi de informații și de bune practici care, ulterior, să susțină dezvoltarea unei viziuni coerente și eficiente de creștere a turismului autohton.

Prezența la București a oficialilor Organizației Mondiale de Turism înseamnă o imensă oportunitate de a expune România, așa cum e ea, ca o destinație sigură, unică, autentică și competitivă în raport cu alte destinații europene. De asemenea, este un prilej excelent de a scoate în evidență resursele turistice care fac diferența: Delta Dunării, regiunea Bucovinei și a Maramureșului, rezervațiile naturale din Munții Carpați, bisericile fortificate din Transilvania, ș.a.m.d.”, a declarat președintele Autorității Naționale pentru Turism, doamna Anca Pavel-Nedea.

 

La eveniment vor participa domnul Taleb Rifai, Secretarul general al Organizației Mondiale a Turismului, doamna Anca Pavel-Nedea, Președintele Autorității Naționale pentru Turism, doamna Claudia Țapardel, europarlamentar, Președintele Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului European și al Patrimoniului Cultural și membră a Comisiei pentru Transport și Turism - Parlamentul European, alături de înalți oficiali ai statelor membre O.M.T. și ai României, de reprezentanți ai presei naționale și internaționale, precum și de reprezentanți ai industriei turistice din România.

Înscrierile se fac până mâine, 10 iunie, accesând următorul link:http://destination.unwto.org/event/international-conference-integrated-quality-management-tourism-destinations.

Facem precizarea că pentru accesul în Palatul Parlamentului, persoanele care vor participa la eveniment trebuie să prezinte un act de identitate.

Pentru informații suplimentare, puteți contacta Autoritatea Națională pentru Turism la următoarea adresă: comunicare@mturism.ro.

Compartiment Comunicare, Relatii Externe si Protocol

Autoritatea Nationala pentru Turism


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni