Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Concursul "Turist in Romania" si-a desemnat primul castigator

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 10.11.2009 21:11

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 2023

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a inmanat luni, 09 noiembrie 2009, in cadrul unei emisiuni TV, premiul pentru locul I acordat primului castigator al concursului foto „Turist in Romania”, organizat de Ministerul Turismului. Fotografia premiata, selectata din cele peste 50 trimise in perioada 25 martie – 25 aprilie 2009, reprezinta un peisaj din zona Moeciu-Bran (Magurile Branului) si apartine domnului Adrian Nasturica din Bucuresti. Premiul consta intr-un weekend pentru doua persoane la un hotel de patru stele din Poiana Brasov, oferit de agentia Blue Travel.

Locurile II si III au fost ocupate de Ancuta Radu si Pall Robert, cu imagini reprezentand barajul Vidraru din jud. Arges, respectiv Lacul „Izvorul Muntelui” din jud. Neamt.

Lansat in martie 2009, concursul „Turist in Romania” reprezinta o componenta a programului mai amplu cu acelasi nume, ce are ca obiectiv promovarea destinatiilor turistice autohtone pe plan intern. Concursul se adreseaza celor care, calatorind in Romania, au fost impresionati de frumusetea locurilor vizitate si care vor sa impartaseasca si altora experienta lor. In acest fel, vrem sa atragem atentia asupra faptului ca Romania detine o oferta turistica variata, aproape de casa, peisaje spectaculoase si locuri unde natura este nealterata, locuri ce merita redescoperite.

Turistii sunt asteptati in continuare sa trimita poze pe aceasta tema, la adresa turistinromania@turism.gov.ro. Imaginile primite sunt postate pe pagina electronica a ministerului, www.turism.gov.ro, in masura in care respecta regulamentul concursului, (disponibil, de asemenea, pe site).

Fotografiile postate in decursul unei lunii sunt evaluate de juriu, pentru desemnarea primelor trei clasate. Premiul I consta intr-un weekend pentru doua persoane, intr-una din destinatiile turistice din Romania, oferit de sponsorii concursului. Pentru locurile II si III se acorda brosuri despre Romania turistica. Juriul este format din doi fotografi profesionisti si un reprezentant al ministerului, iar criteriile de selectie se refera atat la calitatea artistica si tehnica a fotografiei, cat si la relevanta imaginii pentru tema concursului.


10 noiembrie 2009
Biroul de presa al Ministerului Turismului
Tel: 021 20 70 769
Fax:021 20 70 768


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni