Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Concert de Anul Nou, Sibiu

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 04.12.2016 04:05 De catre: administrator

Judet: SIBIU

Localitate: MUNICIPIUL SIBIU

Data inceput: 31.12.2016

Data final: 01.01.2017

Vizualizari: 328

Data adaugarii: 06.12.2014

Concert de Anul Nou  Sibiu

Cel mai aşteptat eveniment muzical al sfârşitului de an – Concertul de Anul Nou de la Sibiu - prilejuişte întâlnirea publicului cu una dintre cele mai apreciate voci feminine ale momentului: Christiana Uikiza, care va cânta alături de Sibiu Big Band şi Rareş Popsa (chitară). Secvenţe muzicale din repertoriul internaţional vor face din acest eveniment unul deosebit, continuând tradiţia din anii precedenţi. Evenimentul va avea loc la Sala Thalia în 31 decembrie 2016 şi 1 ianuarie 2017.

”Concertul de Anul Nou în Sibiu” a fost lansat în urmă cu 8 ani, în data de 31 decembrie, din dorinţa de-a aduce pe piaţa românească celebrul concept de inspiraţie vieneză, într-o notă personală, care să-i consolideze, în timp, semnătura originală. Bucurându-se încă de la început de succes – şi probându-şi, astfel, necesitatea, evenimentul s-a impus în prima linie între ofertele divertismentului cultural de Revelion organizate la nivel naţional, desfăşurându-se, de fiecare dată, cu casa închisă şi atrăgând cumpărători de bilete atât din Sibiu cât şi din alte oraşe din ţară.

Pret:

Biletele pentru au fost puse în vânzare în reţeaua eventim (Librăriile Humanitas, magazinele Orange, Germanos, Vodafone) şi online, pe eventim.ro.  Preţul unui bilet este de 50 şi 75 lei în funcţie de locul din sală.

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).