Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Concert de Anul Nou, Sibiu

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 19.11.2019 23:00 De catre: administrator

Judet: SIBIU

Localitate: MUNICIPIUL SIBIU

Data inceput: 31.12.2019

Data final: 01.01.2020

Vizualizari: 692

Data adaugarii: 06.12.2014

Concert de Anul Nou  Sibiu

 

Cel mai aşteptat eveniment muzical al sfârşitului de an – Concertul de Anul Nou de la Sibiu

Evenimentul Iarna: Concert de Anul Nou 2020 se va desfășura la Sala Thalia din Sibiu și va avea două reprezentații: 31 decembrie de la ora 18:00 și 1 ianuarie de la ora 18:00.

Tradiția de a sărbători Anul Nou printr-un elegant concert de muzică clasică se continuă la Sibiu, cu cea de-a zecea ediție a Concertului de Anul Nou. Nume mari ale scenei din România, dar și din Marea Britanie, vor crea pentru publicul sibian, și nu numai, o seară de poveste cu un program cu totul special. Tema evenimentului din acest an este „Povești și dans”. Un cod sub care numeroși compozitori mari ai Europei au compus pentru astfel de seri magice și ale căror lucrări vor putea fi audiate în cadrul concertului.

  • Categoria A - 100 lei
  • Categoria B - 75 lei
  • Categoria C - 50 lei

Tema evenimentului din acest an este "Vis", un cod sub care numeroși compozitori mari ai Europei au compus pentru astfel de seri magice și ale căror lucrări vor putea fi ascultate în cadrul concertului. Va concerta Orchestra ICon Arts, sub bagheta dirijorului Gabor Werner din Ungaria, invitat special.

Soliștii, cu o bogată reputație internațională, vor fi alături de publicul din Sibiu cu prilejul acestui eveniment aparte. Invitați sunt îndrăgita solistă Rodica Vică și Ciprian Dancu – reputat artist al clarinetului.

Pe scenă vor mai urca soliști balerini ai Teatrului de Balet din Sibiu, cu o coregrafie semnată de Aleisha Sibhoun Prodea.

Programul serii va cuprinde lucrări ale compozitorilor Beethoven, Mozart, Haydn, Rossini, Weber, Schubert și alte surprize muzicale.

Seara se va încheia cu o invitație la degustare de vinuri alese oferite de Jidvei.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni