Nou: În această vară lansăm o versiune modernă a portalului România Turistică!

Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Concert de Anul Nou, Sibiu

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 12.12.2020 17:18 De catre: administrator

Judet: SIBIU

Localitate: MUNICIPIUL SIBIU

Data inceput: 30.12.2020

Data final: 01.01.2021

Vizualizari: 854

Data adaugarii: 06.12.2014

Concert de Anul Nou  Sibiu

 

Cel mai aşteptat eveniment muzical al sfârşitului de an – Concertul de Anul Nou de la Sibiu

Ediția a 12-a a celui mai așteptat eveniment monden al sfârșitului de an, Concertul de Anul Nou de la Sibiu, celebrează opera, prin tema generoasă a ”Uverturii”.

Soprana Veronica Anușca, tenorul Liviu Indricău, Ansamblul PlaCello, Orchestra Filarmonicii Sibiu, dirijorul Cristian Lupeș și dansatori ai Teatrului de Balet Sibiu sunt protagoniștii celei de-a 12-a ediții a Concertului de Anul Nou de la Sibiu. Evenimentul este programat în 30, 31 decembrie 2020 și 1 ianuarie 2021, la Sala Thalia a  Filarmonicii de Stat Sibiu.

Soliști ai Operei Naționale din București, soprana Veronica Anușca și tenorul Liviu Indricău sunt apreciați atât pentru calitățile vocale excepționale, cât și pentru jocul scenic autentic, plin de profunzime.
Ansamblul PlaCello este format din cei mai valoroși violonceliști actuali din România. Cu un repertoriu variat și foarte accesibil pentru public, Ansamblul PlaCello oferă pagini violoncelistice în combinații de 2 până la 6 instrumente, de la repertorii clasice până la muzică de divertisment.
Orchestra Filarmonicii Sibiu este una dintre cele mai dinamice orchestra din țară, apreciată atât pentru prospețimea, pentru versatilitatea repertoriului abordat cât și pentru implicare în proiecte inedite, de largă popularitate.
Cristian Lupeș este considerat ”cel mai nonconformist dirijor roman al momentului”, cu o ascensiune surprinzătoare și atipică, fascinând prin ineditul interpretărilor personale și prin concepte de spectacol neconvenționale și foarte moderne.

Text: comunicat de presă Filarmonica de Stat Sibiu


”Având în vedere contextul epidemiologic actual, biletele pentru toate cele trei seri vor fi puse în vânzare în momentul în care atât autoritățile locale cât și noi – organizatorii – vom considera că evenimentul se poate organiza în deplină siguranță din punct de vedere sanitar” a declarat Sebastian Gheorghiu, producătorul evenimentului, UCIMR


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni