Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Comunicate anunțuri proiecte - măsuri granturi Covid-19

Postat de administrator

Data adaugarii: 27.01.2021

Data expirarii: 30.06.2021 Expirat

Vizualizari: 568

Ultima modificare: 21.02.2021 12:39 De catre: administrator

România Turistică pune la dispoziție pentru antreprenori din turism, spațiu necesar transmiterii comunicatelor care trebuiesc publicate cu privire la etapele de demarări, implementări dar și finalizări proiectelor pe măsurile: Grant 2 - capital de lucru și Grant 3 - capital de investiții, Grant 4 - Horeca.

Costul apariției este de 100 Ron/anunt la care se adaugă TVA de 19 %.

 

Model de Comunicat - Anunț privind începerea proiectului 

 

Model de text: 

................................SRL. , în calitate de Beneficiar al contractului de finanțare Nr. .....................din ..../......../2021, anunță lansarea proiectului cu titlul „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevăzute în anexa nr. 2”,  înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv ....../.../2021.

Obiectul proiectului îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere şi a documentaţiei anexe, prin măsura “Granturi pentru capital de lucru”, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) şi Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii şi Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

- menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,

- menținerea sau suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de .............. lei (valoarea totală) din care :................ lei grant şi ........................lei /cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Contact:

Firmă: ........................ SRL/SA

Persoană de contact:.................

Telefon: ........................

Solicitările se trimit la adresa: contact@romaniaturistica.ro

Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni