Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Complexul Turistic Cheile Cibinului - Gura Raului

Stele: Vizualizari: 5893 

Complexul Turistic Cheile Cibinului este constituit din 5 cabane turistice construite in stilul arhitecturii specifice zonei montane.

Cheile Cibinului va asteapta departe de forfota zilnica a orasului, punandu-va la dispozitie, pe o suprafata de aproximativ 30 000 mp, 5 unitati de cazare, parcare, sala de conferinte, restaurant cu terasa acoperita si terasa in aer liber, loc pentru foc de tabara, gratar cu acces pentru toti turistii.

In incinta Complexului Turistic  Cheile Cibinului si in imprejurimi puteti beneficia de o gama variata de servicii si agrement pentru orice varsta: rummy, sah, table, tenis de masa,  calarie, plimbari cu ponei pentru copii, plimbari cu trasura si sanie trase de cai, in functie de sezon, teren de joaca pentru copii, plimbari cu mountain bikes, excursii off-road cu masini de teren pe trasee montane, drumetii si multe altele.

Complexul turistic  Cheile Cibinului  are o capacitate maxima de cazare de 52 de locuri distribuite in 5 corpuri de cazare, astfel:

CABANA TURISTICA KARA ofera 20 de locuri in 10 camere duble

CABANA TURISTICA ANA ofera 20 de locuri in 6 camere dulbe si 2 camere cu 4 locuri.

CABANA TURISTICA CINDRELUL - 1 GARSONIERA

CABANA TURISTICA SURU -1 GARSONIERA

CABANA TURISTICA NEGOIU- 1 GARSONIERA.

Toate camerele din complex dispun de incalzire centrala, bai proprii, televizor racordat la cablu. Doua din cele 5 cabane: Ana si Kara au in dotare si living cu semineu, baie,  televizor si cablu, deci sunt potrivite pentru grupuri mai mari, de pana la 20 de persoane.

Pentru ajunge la Complexul Turistic Cheile Cibinului, din drumul national DN1 Sibiu-Sebes, in localitatea Cristian, virati la stanga spre comuna Orlat, de unde va continuati drumul la stanga, spre Gura Raului. Traversati Gura Raului, ajungeti la Barajul de la Gura Raului, continuati drumul pana in coada lacului de acumulare, apoi, la intesectia Raului mic cu Raul mare, pastrati directia inainte (pe Raul Mic) inca 1 km si ati ajuns la Cheile Cibinului.

Adresa

Judet: SIBIU

Localitate: Gura Raului

Strada: Raul Mic 1187

Contact

Telefon:

Mobil: 0747 921 621

Fax: 0269225533

Date firma

Nume:

Cnp/Cui:

Nr. Comert:

Iban:

Banca:

Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni