Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Complex de distractii in Poiana Brasov

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 29.03.2011 11:03

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1650

  Primăria Mun. Brasov doreşte să amenajeze un complex turistic multifuncţional la poalele pârtiei Bradul, în spatele complexului Capra Neagră, pe o suprafaţă de 15.000 mp. În ultima şedinţă de Consiliu Local s-a aprobat documentaţia proiectului care ar urma să fie depusă pentru obţinerea unei finanţări nerambursabile. Suma totală pentru ridicarea complexului este de 10 milioane de euro.

Ce cuprinde complexul. Proiectul cuprinde un corp principal de clădire, zone verzi, alei pietonale şi carosabile, pistă pentru skating şi biciclete. Clădirea va oferi o zonă de club cu opt piste de bowling, jocuri electronice, simulatoare, mese biliard, o zonă de alpinism în sală cu o înălţime de nouă metri şi trasee pentru copii şi adulţi, o sală de expoziţie, un teren de minigolf şi alte spaţii multifuncţionale.

Acces pe bază de cartele. Accesul la aparate va fi asigurat prin cartele magnetice valorice. Clădirea va oferi şi vestiare şi duşuri, accesul la acestea fiind făcut pe baza aceleiaşi cartele magnetice. Etajul va fi rezervat predominant activităţilor culturale, cu spaţii expoziţionale şi o sală de conferinţe cu o capacitate de 165 de persoane. În zona de club va fi amenajat un spaţiu special pentru copii, cu jocuri electronice şi mese de minihochei, minifotbal, minibaschet etc.

Finanţare nerambursabilă. Proiectul „Amenajare Zonă Turistică Poiana Braşov – Amenajare Spaţii Agrement şi Divertisment“ ar urma să fie depus de Primărie, pentru obţinerea de finanţare nerambursabilă din Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1: Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor – poli urbani de creştere.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni