Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Castigatorii concursului ”Turist in Romania” – luna mai

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 20.11.2009 16:11

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 2021

Concursul foto on-line ”Turist in Romania”, organizat de Ministerul Turismului, are inca trei castigatori. Dintre fotografiile inscrise in concurs in perioada 25 aprilie - 25 mai 2009 au fost premiate cele trimise de Teodora Draghici - locul I (peisaj din județul Vrancea), Laura Nedea - locul II (coloane bazaltice din Racos, județul Brasov) si Elena Mimulici - locul III (rasarit de soare).
Premiul intai consta intr-un weekend la Poiana Brasov, oferit de agentia Blue Travel, iar pentru locurile II si III se acorda brosuri despre Romania turistica.

Lansat in martie 2009, concursul „Turist in Romania" reprezinta o componenta a programului mai amplu cu acelasi nume, ce are ca obiectiv promovarea destinatiilor turistice autohtone pe plan intern. Concursul se adreseaza celor care, calatorind in Romania, au fost impresionati de frumusetea locurilor vizitate si care vor sa impartaseasca si altora experienta lor. In acest fel, vrem sa atragem atentia asupra faptului ca
Romania detine o oferta turistica variata, aproape de casa, peisaje spectaculoase si locuri unde natura este nealterata, locuri ce merita redescoperite.
Turistii sunt asteptati in continuare sa trimita poze pe aceasta tema, la adresa turistinromania@turism.gov.ro. Imaginile primite sunt postate pe pagina electronica a ministerului, www.turism.gov.ro, in masura in care respecta regulamentul concursului, (disponibil, de asemenea, pe site).
Fotografiile postate in decursul unei luni sunt evaluate de juriu, pentru desemnarea primelor trei clasate. Juriul este format din doi fotografi profesionisti si un reprezentant al ministerului, iar criteriile de selectie se refera atat la calitatea artistica si tehnica a fotografiei, cat si la relevanta imaginii pentru tema concursului.

Biroul de presa al Ministerului Turismului


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni