Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Card Inteligent si ski-pass in Piatra Neamt

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 08.12.2011 10:12

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1563

Din această iarnă în Piatra Neamț va putea fi utilizat cardul inteligent, un serviciu ce ușurează plata utilizării telegondolei și telescaunului de pe Cozla.

Sistemul va fi implementat începând cu 15 decembrie, iar cardul va putea fi folosit și ca un ski-pass.

 

Soluția implementării unui astfel de card este adoptată deja în multe locații  turistice din întreaga Europă și este menită să faciliteze plata diverselor servicii. Unul din orașele în care s-a implementat cu succes un astfel de system este Londra, unde anual peste 1 milion de oameni utilizează cardul numit London Pass.

 

Cardul Inteligent Piatra Neamț a fost testat iarna trecută și implementarea lui pentru serviciile de transport pe cablu de pe Cozla va debuta pe 15 decembrie.

Practic, începând cu această dată pentru a folosi telegondola și telesacunul din Piatra Neamț nu vor mai fi emise tichete, ci fiecare utilizator va primii un card.

Acesta va fi alimentat la casă de către utilizator cu diverse sume care pot reprezenta urcări sau coborâri, ori ski-pass pentru una sau mai multe zile. Sumele în lei sunt transformate în puncte, pentru o urcare sau coborâre cu telegondola fiind necesare spre exemplu patru puncte adică 8 RON. Echivalența puncte RON fiind de 1 punct = 2 RON. Cardul are valabilitate nelimitată, astfel încât punctele acumulate prin încărcare vor rămâne pe card putând fi utilizate în mai multe zile.

Practic, cardul va fi luat de către utilizator la prima sa urcare cu telegondola sau cu telescaunul și va putea fi folosit de-a lungul mai multor luni, putându-se opta și pentru alimentarea cardului la fiecare întrebuințare a telegondolei sau a telescaunului.

 

La emitere, utilizatorul Cardului Inteligent Piatra Neamț va depune o garanție de 20 RON, aceasta fiind returnată la înapoierea cardului.

 

Pentru copii, grupuri și monitorii de ski care își desfășoară activitatea pe pârtia Cozla există tarife speciale. Spre exemplu pentru copii o urcarea cu telegondola înseamnă alimentarea cardului cu 4 puncte mai exact cu 5 RON (echivalența puncte RON pentru copii este de 1 punct = 1,25 RON). Pentru grupurile de minim 20 de persoane o urcare sau coborâre ajunge la 4 puncte/persoană adică 5 RON (echivalența puncte RON pentru grupurile de adulți este de 1 punct = 1,25 RON), în timp ce pentru grupurile de copii sunt necesare pentru o urcare 4 puncte/persoană -4RON (echivalența puncte RON pentru grupurile de copii este de 1 punct = 1 RON).

 

Cardul Inteligent Piatra Neamț este un produs Perla Invest și în viitor se intenționează utilizarea lui și pentru alte servicii ori puncte de atracție din orașul aflat în inima Moldovei.

 

 

Ghidul utilizatorului Cardului Inteligent Piatra Neamț

                                                                           

 

Ø  Modalitate de procurare/alimentare: se poate procura și alimenta la punctele de vânzare amplasate la: Plecare/Sosire Telegondola, Plecare Telescaun.

 

Ø  Cardul trebuie alimentat cu puncte la prima utilizare și poate fi reîncărcat ori de câte ori este nevoie. 

 

Ø  Fiecare punct valoreaza  2 RON, cu excepția copiilor și a grupurilor care au alocată o valoare a punctului mai mică, respectiv 1,25 RON. Pentru grupurile de copii valoarea unui punct este de 1 RON.

 

Ø  La procurare se depune o garanție de 20 RON/card , iar banii pot fi recuperați la returnarea cardului. 

 

Ø  Fiecare produs ce poate fi achziționat prin intermediul cardului (urcare/coborâre telegondola, urcare/coborâre  telescaun , pârtie tubbing, ski-pass) are alocat un număr de puncte – vezi tabelul tarifar de mai jos.    

 

Ø  Cardul este valabil pe perioadă nelimitată și este netransmisibil. Transmiterea cardului către alt utilizator duce la confiscarea lui.   

 

Ø  Ski-pass urile de 1, 3 sau 7 zile  vor avea un  Double Time , mai precis un timp minim definit între  2 urcări  - 10 minute pentru Telegondola și 8 minute pentru

Telescaun.

 

Ø  Nu se returnează garanția în cazul pierderii cardului .

 

Ø  Nu se returnează contravaloarea în lei a punctelor în cazul ne folosirii tuturor punctelor alimentate pe card.

 

Ø  Nu se returnează contravaloarea în lei a punctelor în cazul ne folosirii

ski-passurilor din pricina condițiilor meteo nefavorabile.

 

08.12.2011, ora 10:37

 


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni