Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Brașov, Oraș din Poveste 2013

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 23.11.2013 16:11

Judet: BRASOV

Localitate: MUNICIPIUL BRASOV

Vizualizari: 1143

Ultima modificare: 27.11.2013 14:24 De catre: administrator

Bradul din Piaţa Sfatului are aproximativ 26 de metri !

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a anunţat că ediția din acest acest an, al deja cunoscutului eveniment, Brașov, oraș din Poveste va debuta cu  împodobirea oraşului cu ornamentele de sărbători, care va va începe de miercuri, iar deschiderea oficială a sărbătorilor de iarnă va avea loc, ca în fiecare an, în seara de Moş Nicolae, pe data de 6 decembrie, începând cu ora 17:30, în deschidere se va susține concert de colinde, un recital al trupei Voltaj şi focuri de artificii.

Începând de miercuri, vor fi instalate ornamente luminoase pe stâlpi, pe străzile Eroilor, Mureşenilor, G. Bariţiu, zona Livada Poştei-Casa Armatei şi N. Iorga, iar pe strada Republicii se vor monta un tavan luminos şi doi îngeraşi. De asemenea, Casa Sfatului va fi ornată cu modele luminoase şi ţurţuri luminoşi.

Bradul din Piaţa Sfatului are aproximativ 26 de metri şi va fi împodobit cu 50.000 de beculeţe, 60 de sfere luminoase, 80 de conuri luminoase, 2.000 de becuri mari, 800 de flash-uri, un kilometru de beteală şi 300 de globuri argintii.

Cel de-al doilea brad care va fi montat în Piaţa Enescu va fi împodobit cu ghirlande luminoase, beculeţe, beteală şi globuri, iar clădirea Primăriei va avea plase cu beculeţe, contur şi modele luminoase.

Brazii vor fi aduşi din pădurile municipalităţii de către Regia Pădurilor Kronstadt, fără a mai fi nevoie de achiziţionarea lor. Cu ocazia sătbătorilor de iarnă vor fi organizate Târguri de Crăciun atât în Piaţa Sfatului, cât şi în Piaţa Enescu.

Ambii brazi sunt aduși din pădurile gestionate de Regia Pădurilor Kronstadt, fără a mai fi nevoie de achiziţionarea lor.

În ceea ce priveşte staţiunea Poiana Braşov, primarul George Scripcaru a spus că aşteaptă ca hotelierii să se ocupe cu ornatul de sărbători a staţiunii pentru a-şi atrage turiştii.

Pe 15 decembrie se intenţionează şi o tăiere a porcului în centru, urmată de o pomană a porcului.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni