Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Brasov Jazz and Blues Festival, Brașov

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 04.10.2020 19:56 De catre: administrator

Judet: BRASOV

Localitate: MUNICIPIUL BRASOV

Data inceput: 04.09.2020

Data final: 06.09.2020

Vizualizari: 725

Data adaugarii: 02.12.2015

 Brasov Jazz and Blues Festival, Brașov, județul Brașov

 

Vineri, 4 septembrie

Bastionul Țesătorilor

Ora 19.00

A-C Leonte Quartet (Romania)

Ana Cristina Leonte este considerată că fiind, una dintre cele mai bune voci feminine românești, reprezentând atât scenă de jazz românească, cât și zona muzicală underground.

Ora 21.00

Luiza Zan & Jazzpar Trio (Romania)

Luiza Zan, una dintre cele mai frumoase voci ale jazz-ului românesc, va concerta alături de Jazzpar Trio din care fac parte: Gáspár Csaba – vioară, vocal, Gáspár Álmos – chitară și Vitályos Lehel – contrabas.

Sâmbătă, 5 septembrie

Bastionul Țesătorilor

Ora 19.00

Cristi Copaciu Band (România)

O trupă de muzicieni tineri, dar de foarte mare perspectivă. Cristi Copaciu este un chitarist talentat cu potențial de a deveni, unele în scurt timp, o adevărată vedetă acestui gen. El a urcat deja pe scenă alături de nume mari de la noi.

Ora 21.00

Berti Barbera & Nicu Patoi: Blue Drops (România)

”Blue Drops” este poate cel mai bun produs de blues acustic apărut până acum în Romania, din partea a doi dintre cei mai titrați muzicieni: Berti Barbera și Nicu Patoi. Mai multe instrumente, stiluri și stări, doar doi artiști, o singură lume, aceea a sunetelor sincere și bine articulate.

Duminică, 6 septembrie

Bastionul Țesătorilor

Ora 19.00

George Baicea Electric Blues Band (România)

Spiritul și culoarea anilor ’70 respiră prin sound-ul blues-rock al trupei, în a cărei exprimare de-a lungul unui spectacol se regăsesc și elemente moderne de funk, jazz – și nu numai. Un show unic… de fiecare dată.

Ora 21.00

Dorrey Lin Lyles & LK Band (SUA - Germania)

DORREY LIN LYLES (SUA/Germania) ne invită să luăm parte la o experiență muzicală unică, sexy și intoxicantă: un amestec perfect echilibrat de Gospel, Jazz, Soul și Blues. Misiunea ei este de a atinge sufletul publicului transmițând energie pozitivă cu o muzică ce pătrunde în suflet și traversează toate barierele care distrug ignoranța și ne unesc pentru a crea O SINGURĂ MARE FAMILIE.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni