Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Bistritzer Oktoberfest

Postat de administrator

Ultima modificare: 23.09.2017 14:04 De catre: administrator

Judet: BISTRITA-NASAUD

Localitate: Bistrita

Data inceput: 29.09.2017

Data final: 01.10.2017

Vizualizari: 1353

Data adaugarii: 25.09.2016

Bistritzer Oktoberfest

În week-end-ul  29 septembrie-1 octombrie, în centrul istoric va avea loc cea de-a patra ediţie a Bistritzer Oktoberfest, festivalul berii şi al bunei dispoziţii pe tipar german, sub egida Primăriei Bistriţa şi a Centrului Cultural Municipal ”George Coşbuc”.

Organizatorii promit multă veselie și bună dispoziție, iar participanţii vor putea savura cârnaţi bavarezi și bere. Nu vor lipsi jocurile, concursurile, muzica şi dansul.

Festivalul este deschis, prin tradiţie, de primarul oraşului care organizează Oktoberfest. Startul este dat, potrivit tradiţiei germane, atunci când edilul dă cep primului butoi cu bere.

Această sărbătoare atrage nu numai prin râurile de bere, fripturile sau numeroasele sortimente de dulciuri care se servesc, ci şi prin jocurile şi concursurile care au loc, Oktoberfest fiind un prilej excelent de socializare şi bună dispoziţie.

Râuri de bere, cârnaţi bavarezi, plăcinte şi strudel, concursuri şi jocuri bavareze cu premii vă aşteaptă în faţa Palatului Culturii.

Muzica şi dansurile vor fi aduse de invitaţi speciali, amintind aici pe Ricky Dandel şi Manfred Seiler, cei doi artişti venind la Bistriţa cu un concert unic, „Legendele săseşti din Transilvania”.

Ricky Dandel nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti români stabliţi în străinătate, iar Manfred Seiler, alias Dragon of Transylvania este un artist îndrăgostit de ţinuturile noastre, interzis la radio şi TV în perioada comunistă datorită crezului său.
De asemenea, la Bistriţa vine una dintre cele mai îndrăgite trupe ale momentului FreeStay, având ca solit vocal pe Ristey, cel care ne aşteaptă în fiecare zi din timpul săptămânii la emisiunea „Prietenii de la ora 11”, de pe Antena 1. Trupa FreeStay reprezinta o revenire a lui Florin Ristei pe piaţa muzicală românească.
Acesta a debutat în anul 2000, cu piesa „Dana”, alături de trupa Amici. În 2013 Florin devine câştigătorul concursului XFACTOR. Freestay este una dintre cele mai bune trupe de cover din ţară ce interpretează aproape toate genurile muzicale: de la pop, pop rock pana la muzică populară.
Pentru prima dată, după cum ne informează managerul Palatului Culturii, Dorel Cosma, Festivalul Fanfarelor va avea loc îmn aceeaşi perioadă cu Oktober Show, la Bistriţa poposind atît fanfare din ţară, cât şi din Bulgaria şi Ungaria.

Organizator: Primăria Bistrița


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni