Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Balul Draculiștilor la Castelul Dracula din Pasul Tihuţa

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 26.09.2023 23:17 De catre: administrator

Judet: BISTRITA-NASAUD

Localitate: Piatra Fantanele

Data inceput: 31.10.2023

Data final: 31.10.2023

Vizualizari: 4633

Data adaugarii: -

Balul Draculiștilor la Castelul Dracula din Pasul Tihuţa

 

Într-un decor montan care oferă relaxare, istorie şi suspans, se află CASTEL DRACULA, aici în ultima noaptea de octombrie, vrăjitoarele din tinut își unesc forțele, susținute de vrăji puternice și răspund invitației lansate de Contele Dracula.

Evenimentul de la Castelul Dracula din Munţii Bârgăului, va începe la ora 19.30, iar la acesta sunt aşteptaţi să participe în special turiştii straini.

Printre acțiunile care au loc ăn timpul sărbătorii, amintim de cunoscuta Procesiune a vrăjitoarelor, care este pus în scenă de Ordinul Cavalerilor din Sighișoara.
Petrecerea se anunta una plina de surprize, magie si muuult suspans!!!

Invitații sunt asteptati cu un meniu pregatit de bucatarii Contelui Dracula. Carnaciori picanti in tepusa, ceafa vampirului, ficat de vrajitoare, sunt numai cateva din delicatesele pregatite special pentru voi.

După ce se vor ospăta pe săturate, invitații sunt așteptați în Cavoul Contelui, iar dacă le mai rămâne ceva ”sânge” vor fi nevoiți să parcurgă Tunelul Groazei. Dacă au scăpat cu bine din mrejele vrăjitoarelor sunt așteptați în Sala de Bal pentru a întălni prințese, vrăjitoare, vîrcolaci, vampiri și pe însuși, vestitul Conte. 

Hotelul din Pasul Tihuţa, aflat la graniţa dintre judeţele Bistriţa-Năsăud şi Suceava, a fost inaugurat în anul 1983, fiind construit în stilul unui castel medieval. În acest loc, aflat la o altitudine de peste 1.100 de metri, scriitorul Bram Stoker, autorul romanului ‘Dracula’, a indicat existenţa castelului celebrului conte-vampir.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni