Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Astăzi începe Cibinfest

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 26.09.2013 13:09

Judet: SIBIU

Localitate: MUNICIPIUL SIBIU

Vizualizari: 1496

Ultima modificare: 26.09.2013 13:25 De catre: romaniaturistica

Cea de-a treia ediție Cibinfest va fi deschisă oficial în această seară, de la ora 18:30 de Primarul Municipiului Sibiu, Klaus Iohannis, Andreas Huber, Consulul Onorific al Austriei la Sibiu, și Barbara Schofnagel, Președintele Fundației Austria Pro Romania, organizatorul evenimentului. Cei trei vor da cep primului butoi de bere care va fi băut în această a treia ediție Cibinfest. În următoarele patru zile vor urma alte 999 de butoaie potrivit estimărilor organizatorilor.

 

Premiere an de an

 

Așa cum i-a obișnuit deja pe sibieni, Cibinfest aduce mereu ceva nou pe piața festivalurilor de acest gen. Dacă în 2011, la prima ediție, aducea la Sibiu cel mai mare parc de distracții mobil, anul acesta evenimentul va avea loc în cel mai mare cort amplasat vreodată în Piața Mare. De asemenea, 2013 este primul an în care sibienii și turiștii au putut face rezervări pentru mese. Tot pentru a spori confortul participanților, organizatorii au introdus un sistem de securitate special care nu permite supraaglomerarea cortului.

 

Ofertă completă

 

Iubitorii de senzaţii tari au la dispoziție maşinile de distracţii amplasate lângă cort. Un montagne russe folosit în premieră în Sibiu, pe două nivele, ce va crea senzații tari copiilor, „Ciocanele”, „Caruselul”, o pistă de mașinuțe și alte jocuri pentru oameni mari și mici, vor decora și în acest an Piața Mare din Sibiu.

Oferta culinară va cuprinde specialități bavareze, românești și ungurești. Zona gastronomica va fi amenajată în cort. Până duminică seara sibienii vor avea la dispoziţie 50 de mii de litri de bere, diferite sortimente, pe care îi vor putea consuma ascultând muzică specifică. Formatiile Die Spatzen 2000 și Desperado vor întregi atmosfera unică creată la Cibinfest.

Expozanți din întreaga țară vor prezenta în cadrul târgului de toamnă conturat în jurul Cibinfest: jucării deosebite, bijuterii, suveniruri specifice și dulciuri. Mândria târgului de anul acesta vor fi bezelele bavareze, jucăriile sculptate în lână și mustul proaspăt, preparat la fata locului, în fața doritorilor.

Cibinfest este un eveniment organizat de Fundația AU-RO Austria Pro România în parteneriat cu A1 Events. Este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, partenerul principal al evenimentului fiind producătorul de bere Ursus. Mai multe informații pe site-ul www.cibinfest.ro sau pe pagina de https://www.facebook.com/cibinfest

 


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni