Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Arena Platos se inaugureaza oficial vineri, 04.03.2011

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 02.03.2011 13:03

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1343

 Cel mai nou complex de pârtii din România, Arena Platoș, va fi inaugurat oficial vineri, 4 martie, la ora 17:00. La inaugurare vor fi prezente oficialități ale Consiliului Județean, Primăriei Municipiului Sibiu, Primăriei comunei Poplaca, Mitropoliei Ardealului precum și reprezentanți ai mai multor instituții. De asemenea, evenimentul se va bucura de prezența Excelenței Sale, ambasadorul Austriei în România, domnul dr. Michael Schwarzinger.

Evenimentul va fi prilej de sărbătoare pentru toată lumea. Toți schiorii și snowboarderii care vor dori să fie prezenți vineri la inaugurarea oficială a resortului Arena Platoș vor beneficia de gratuitate pe toate instalațiile de transport pe cablu ale complexului intre orele 16:00 – 22:00.

Resortul Arena Platoș este situat la 1 kilometru de intrarea în Păltiniș, pe drumul județean 106A. Complexul este rezultatul unei investiții concepute de trei parteneri, Martin Freinademetz, Andy Fazekas și Aurel Balu. Resortul este compus din cinci pârtii. Cea mai lungă are 640 de metri iar cea mai scurtă, cea destinată începătorilor, o lungime de 240 de metri. De asemenea, schiorii și snowboarderii pasionați de sporturile extreme își pot testa abilitățile în cel mai modern fun-park din România, o pârtie pe care au fost construite mai multe obstacole pentru trick-uri și sărituri. Complexul cuprinde o şcoală de ski şi snowboard, un centru de închirieri echipament precum şi un spaţiu destinat special copiilor începători. Două dintre pârtiile complexului sunt dotate cu instalații de nocturnă, funcțională în zilele de miercuri și sâmbătă.


Vă așteptăm la inaugurare resortul Arena Platos

02.03.2011, ora: 13:50


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni