Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Aprinderea Bradului de Craciun, Brasov

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 04.12.2012 20:12

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1502

De Sfântul Nicolae, Braşovul redevine un „oraş din poveste“

Primăria Braşov vă invită joi, 6 decembrie, în Piaţa Sfatului, pentru a participa la deja
tradiţionala festivitate de aprindere a luminiţelor din bradul de Crăciun, care marchează începutul evenimentelor „Braşov, oraş din poveste“.
„În acest an vom aprinde de la ora 17.30 luminile de sărbătoare. Vom avea un brad şi în Piaţa Unirii şi vom decora aşa cum se cuvine şi Poiana Braşov. Îi invit pe toţi braşovenii să ni se alăture şi să se bucure de această zi frumoasă. Sper să trăiască plini de bucurie aceste sărbători“, a declarat primarul George Scripcaru.
Seara sărbătorii Sfântului Nicolae va fi completată cu un concert şi un foc de artificii. Vor urca pe scenă şi membrii corului de copii Unison, dirijat de George Dumitraşcu, dar şi Dean’s Big Band. Cap de afiş va fi însă Smiley, care va veni la Braşov în această seară specială.
Evenimentele din Piaţa Sfatului vor continua în perioada 10-18 decembrie cu concursul
grupurilor artistice ale şcolilor şi liceelor din judeţ, care vor colora atmosfera târgului de Crăciun din Piaţa Sfatului. Concertele Filarmonicii şi Operei Braşov nu vor lipsi nici ele din programul sărbătorilor de Crăciun.
Anul acesta, începând din 8 decembrie, timp de o lună, Strada Postăvarului va sta la dispoziţia braşovenilor, care o pot decora după dorinţă. „FatzaDA Winteraction“ este un eveniment în premieră, organizat de municipalitate în parteneriat cu Depoul de Artă Urbană, care îşi doreşte să dea viaţă centrului vechi. Pe lângă împodobirea brazilor, pe Strada Postăvarului vor mai avea loc tot felul de concerte şi spectacole în această perioadă.

04.12.2012, ora 20:00


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni