Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Anunt pentru Mica Publicitate-Caut Sef Autoritate

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 13.02.2013 13:02

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1210

Anunt la Mica Publicitate-Caut Sef de Autoritate cu Autoritate pentru a rezolva problemele urgente si eficient din domeniul turismului.
Cerinte: Reorganizarea institutiei; modificarea si armonizarea legislatiei in domeniu; inlaturarea birocratiei; simplificarea si eficientizarea autorizarii si
functionarii agentiilor economici din turism; asigurarea unui mediu concurential echilibrat si dinamic; informarea si promovarea sustinuta a produselor turistice etc.
Asa ar suna un anunt postat la Mica Publicitate, in conditiile in care, de mai bine de 2 luni de cand este instalat Guvernul Ponta nu a rezolvat problema ocuparii postului de Presedinte de la Autoritatea Nationala pentru Turism.
Ori in acest moment au loc depunerile de Cv-uri si scrisori de intentie, ori ”licitatii” pentru portofoliu sau varianta cea mai plauzibila, distinsa doamna Grapini a constatat ca este prea mare palaria si nu are nici competenta, nici cunostinte in domeniul turismului, pentru a numi un Sef la Autoritatea Nationala pentru Turism.
La ora actuala activitatea fostului MDRT este blocata dat fiind faptul ca nimeni nu s-a gandit ca problemele turismului sunt foarte multe si apasatoare. In prezent sunt mii de dosare de clasificare, licente de turism, brevete, avize  etc care sunt blocate pentru simplu fapt ca nu exista numit un sef de autoritate si nu se pot tipari noile formulare care stau la baza autorizarii, de asemenea la ora actuala turismul nu poate fi promovat in tara si peste hotare ca nu exista buget, iar lista cu neajunsuri si deficiente poate continua.
13.02.2013, ora 13:15


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni