Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Agenția de Turism STAR HOLIDAYS - București

Vizualizari: 5362 

Agenția de turism STAR HOLIDAYS - București

STAR HOLIDAYS este o agentie de turism tur-operatoare, avand ca principale activitati consilierea in domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca cele mai variate gusturi in materie de turism.Datorita promptitudinii si eficientei cu care raspundem solicitarilor, am devenit un partener de incredere pentru clientii si colaboratorii nostri, dand dovada de flexibilitate si solicitudine in relatiile cu acestia.
    
Echipa Star Holidays se caracterizeaza prin implicarea efectiva în vederea obtinerii celor mai bune oferte, precum si prin receptivitatea fata de dorintele si asteptarile dumneavoastra. Personalul calificat, alcatuit din consultanti in turism, agenti de turism si ghizi profesionisti, asigura efectuarea tuturor demersurilor necesare organizarii ireprosabile a calatoriei sau a evenimentului dumneavoastra, fiind calauziti de ideea ca dumneavoastra, clientul nostru, meritati cele mai bune servicii si toata atentia noastra.

 Misiunea nostra consta in promovarea calitatii si inovatiei in materie de servicii turistice, a profesionalismului si a experientei echipei noastre, pentru a veni in intampinarea solicitarilor si pentru a depasi asteptarile clientilor nostri cu privire la turismul de petrecere a timpului liber si la cel de tip corporate; practicarea de servicii turistice adaptate la tendintele actuale, precum si la standardele nationale si internationale in domeniu; orientarea permanenta spre satisfacerea tuturor cerintelor clientilor nostri, prin personalizarea serviciilor turistice asigurarea efectuarii tuturor demersurilor necesare pentru pregatirea si desfasurarea calatoriei sau evenimentului clientilor nostri în cele mai bune conditii;
  

 •      Turism Intern putem asigura cazari la hoteluri si pensiuni de pe intreg teritoriul Romaniei – (Litoral, Delta Dunarii, Statiuni Balneare, Statiuni Montane)
 •      Turism Extern organizam circuite turistice, sejururi individuale, cazari la hoteluri in cele mai importante orase ale Europei
 •      De asemenea putem organiza excursii, tabere scolare, potrivite tuturor categoriilor de varsta.
      
 •    Una dintre cele mai importante ramuri ale agentiei noastre este dedicate evenimentelor de tip TeamBuilding, Conferinte pentru companii. La cererea dumneavoastra putem asigura transport, cazare, sali de conferinta si alte activitati menite sa sporeasca performantele unei echipe de angajati.
      
 •      Pelerinajele reprezinta segmentul dedicat persoanelor care doresc, pe langa turismul standard si o calatorie spirituala, pentru suflet.
      
 •      Datorita necesitatii de a ajunge calatori cat mai rapid putem emite Bilete de Avion pentru Companii de Linie si Low Cost .
      
 •     La cerere asiguram transferul de la/catre  Aeroport respectand cele mai inalte standarde de siguranta si comfort pentru dumneavoastra, sau pentru grupuri mai mari. 
       
 •      Prin agentia Star Holidays puteti beneficia de serviciul de inchirieri autocare si masini
       
 •     Venim in intampinarea dumneavoastra cu serviciul de Transport Intern si International, efectuat cu autocare, midiautocare sau microbuze moderne clasificate conform normelor europene, care indeplinesc cele mai exigente cerinte.

      Deoarece dorim ca in timpul calatoriei organizate de agentia noastra sa nu aveti parte de evenimente neplacute, puteti achizitiona direct de la sediul nostru una dintre asigurarile de calatorie sau medicala care corespund detaliilor calatoriei dumneavostra.

Va multumim,
   

 Echipa STAR HOLIDAYS.

Adresa

Judet: BUCURESTI

Localitate: BUCURESTI SECTORUL 5

Strada: Inclinata 2

Contact

Telefon: 0752847506

Mobil: 0721264750

Fax: 0213242292

Date firma

Nume: BODANY TRAVEL & LOGISTICS

Cnp/Cui: 24165030

Nr. Comert: J40/11824/2008

Iban:

Banca:

Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni