Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Agenția de Turism AVH TRAVEL - Tulcea

Vizualizari: 6679 

Agenția de Turism AVH TRAVEL - Tulcea

Prezentare societate: Agentia AVH TRAVEL este un tour-operator roman ce ofera servicii de inalta calitate in domeniul calatoriilor si al transportului aerian, atat pentru turisti individuali sau grupuri cat si pentru oameni de afaceri sau corporatii.

Ne adresam tuturor categoriilor de varsta cu o gama diversificata de programe turistice atat in tara cat si in strainatate.

Profesionalismul de care da dovada personalul nostru coroborat cu cunostintele acumulate in domeniul ticketingului si turismului contribuie la asigurarea derularii cu succes a programelor turistice pe care le promovam.

Departamentele de turism intern si extern asigura rezervari pentru hoteluri si pensiuni atat in tara cat si in strainatate, bilete de odihna si tratament precum si pachete turistice complexe ce integreaza transportul aerian sau terestru prin intermediul autocarelor sau microbuselor cu cazari, vizitare de obiective turistice, rent-a-car, transferuri etc;

Va oferim cea mai buna oportunitate de a experimenta noi aventuri, de a va indeplini visele calatorind in cele mai diferite destinatii.

Activitatea societatii este in continua dezvoltare diversificand gama serviciilor turistice oferite atat in tara cat si in strainatate.

Activitatea companiei se desfasoara prin intermediul departamentelor specializate: turism intern, incoming, outgoing si ticketing.

Prin Departamentele sale specializate, MARSEL TRAVEL va ofera servicii complete, la standarde de calitate internationale: - turism intern si international, bazat pe pachete prestabilite sau create la cererea clientilor, individual sau de grup;

- rezervari la hoteluri si pensiuni in tara si strainatate;

- programe de week-end

- inchirieri autocare si microbuse; vanzari bilete autocar pentru diferite destinatii europene, rent a car;

- vanzari bilete avion pentru orice destinatie, ruta si companie aeriana care opereaza in Romania;

- organizari de conferinte, simpozioane si targuri in tara si strainatate;

- bilete de odihna si tratament in zone montane si balneare din tara si strainatate; agroturism;

- asigurari medicale de calatorie.

- la cerere se organizeaza programe speciale culturale si religioase atat in tara , cat si in strainatate

- pachete turistice complexe, sub forma de sejururi sau circuite, care integreaza cazari, mese, transport aerian sau terestru cu autocare, respectiv microbuse, transferuri

- turism specializat: golf, pescuit, safari, luna de miere, exotice, croaziere etc;

Pentru toate acestea, echipa MARSEL TRAVEL se afla permanent la dispozitia Dumneavoastra. Agentia de turism MARSEL Travel are ca obiectiv consilierea clientilor in vederea alegerii sejurului potrivit precum si furnizarea de solutii optime din punct de vedere al calitatii serviciilor la un pret avantajos, precum si satisfacerea cerintelor turistilor prin dezvoltarea unor relatii de durata, bazate pe incredere, cu clientii nostri, atat persoane fizice, cat si companii.

Scopul nostru este asigurarea de servicii turistice de cea mai buna calitate din punct de vedere al eficientei, standardelor profesionale si excelentei in activitatea de turism.

Compania noastra are o echipa cu experienta pregatita sa faca fata oricaror cereri de servicii turistice din partea clientilor nostri.

Declaratia noastra de intentie este angajamentul nostru pentru excelenta, creativitate si integritate.

Va multumim pentru timpul pe care ni-l acordati si speram ca acesta sa fie primul pas catre o relatie de lunga durata de care suntem siguri ca vor beneficia ambele parti. In cazul in care aceste randuri au reusit sa va capteze macar curiozitatea de a ne testa posibilitatile, asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra pe care vom face tot posibilul sa le solutionam cu succes!

Adresa

Judet: TULCEA

Localitate: MUNICIPIUL TULCEA

Strada: PIATA INDEPENDENTEI

Contact

Telefon: 0240514570

Mobil: 0748150767

Fax: 0240514570

Website:

Date firma

Nume: ASISTENT VOYAGE&HOLIDAYS

Cnp/Cui: RO29396184

Nr. Comert: B2403134

Iban:

Banca: Banca Transilvania S.A.

Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni