Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

2.000.000 Euro pentru evenimente de promovare turistica

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 08.02.2011 10:02

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1465

  Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a lansat procedura de achiziţie a serviciilor privind organizarea evenimentelor de promovare şi dezvoltare a destinaţiilor şi produselor turistice derulate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în ţară şi în străinătate în anul 2011.

Finanţarea este asigurată din fonduri europene nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional, axa 5, operaţiunea „Crearea unei imagini pozitive a României ca destinaţie turistică prin definirea şi promovarea brandului turistic naţional”.

Firmele participante la licitaţie trebuie să ofere soluţii pentru realizarea diferitelor tipuri de evenimente cum ar fi: masă rotundă, workshop, gale, seri româneşti, evenimente de tipul road – show, conferinţe, congrese, seminarii, burse si forum-uri de turism, expozitii foto, alte tipuri de evenimente (culturale, gastronomice, de imagine cu rol în creşterea circulaţiei turistice în România sau cu impact în creşterea notorietăţii României ca destinaţie turistică), fiecare dintre acestea având cerinţe specifice. Firma cîştigătoare va amenaja spaţiile pentru desfăşurarea evenimentelor, va realiza obiectele promoţionale, va asigura întrega logistică a evenimentelor, transportul, serviciul de catering precum şi serviciile hoteliere.

Valoarea estimată a achiziţiei este de 2.000.000 Euro (fără TVA), iar procedura de atribuire este licitaţia dechisă, în conformitate cu legislaţia care reglementează domeniul achiziţiilor publice (OUG nr. 34/2006, cu modificările şi completările ulterioare şi HG nr. 925/2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a OUG nr. 34/2006).

Durata contractului de achiziţie publică este de 1 an calendaristic de la data semnarii de către ambele părţi. Criteriul utilizat în stabilirea ofertei câştigătoare este cea mai avantajoasă ofertă din punct de vedere economic.

Detaliile cu privire la achiziţie sunt disponibile în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, pe site-ul www.e-licitatie.ro.Biroul de presă MDRT

08.02.2011, ora 10:200

 


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni