Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

1 Decembrie la Alba Iulia fără artificii !

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 10.11.2015 10:11

Judet: ALBA

Localitate: MUNICIPIUL ALBA IULIA

Vizualizari: 732

Ultima modificare: 10.11.2015 11:05 De catre: administrator

1 Decembrie la Alba Iulia fără artificii !

Urmarea a unei petiții semnate de 300 de cetățeni ai orașului Alba Iulia, consilierii localii vor trebui să aprobe renunțarea la Focul de artificii programat de Ziua Națională.

În semn de respect față de tragedia produsă în clubul Colectiv, forul local al Municipiului Alba Iulia a dispus ca anul acesta să își canalizeze eforturile și resursele financiare către alte acțiuni în cadrul evenimentului de Ziua Națională a României. 

O parte din acțiuni vor fi orientate către mediul cultural, se dorește punerea în scenă a unei piese de teatru, o serie de dezbateri legate de semnificiația evenimentului și un seminar destinat specialiștilor.

În prima ședință a Consilului Local care va avea pe masă,  aprobarea Programului prilejuit de Ziua Națională, se va lua în discuție si o propunere referitor la renunțarea spectacolului pirtoehnic programat pe data de 1 Decembrie.

Consilierii locali vor vota să aloce suma de 50 000 de lei din fondul de rezervă al municipiului, către victimele incendiului produs în clubul Colectiv dar și posibilitatea renunțării la orice spectacol pirtoehnic pe raza municipiului până la sfârșitul anului.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni