Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Zilele Orașului Satu Mare

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 06.05.2018 15:19 De catre: administrator

Judet: SATU MARE

Localitate: MUNICIPIUL SATU MARE

Data inceput: 25.05.2018

Data final: 27.05.2018

Vizualizari: 1468

Data adaugarii: -

Zilele Orașului Satu Mare

Ediția a XXII-a, 2018

Loc de desfășurare: Piața 25 Octombrie, Piața Libertății, Pasajul Corneliu Coposu

Organizator: Primăria Satu Mare

 

Concerte si Recitaluri sustinute de Irie Maffia, Doddy, Puya, Lora, What';s Up, Marcel Pavel, Bere Gratis, Cargo, Carla';s Dreams, Holograf, Edda, Daggu Project, The Carbonfools, Gheorghe Zamfir și Black River Blues Band.

 

Zilele Orașului este evenimentul care adună cei mai mulți sătmăreni în centrul municipiului. Pe lângă faptul că este unul dintre cele mai longevive evenimente, această manifestare are rolul de a-i apropia pe sătmăreni, de a promova diversitatea culturală și pe oamenii frumoși din comunitatea noastră, indiferent că sunt artiști, meșteșugari sau tinere talente. 

Ediția cu numărul XXII adună sub cupola sa o gamă largă de concerte și activități prin care pot fi reflectate multiplele aspecte ale comunității noastre. Anul acesta ediția se va desfășura în perioada 25-27 mai în mare parte după aceleași reguli ca și anul trecut.

 

scena I- PIAŢA 25 OCTOMBRIE

Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 25 mai, de la ora 19.00, imediat după concertul susținut în Piața 25 Octombrie de orchestra Filarmonicii Dinu Lipatti.

Așa cum am mai amintit, stabilirea programului artistic din acest an a ținut cont și de preferințele musicale ale sătmărenilor. Astfel că, anul acesta, cel puțin din acest punct de vedere, nu am nici o indoială că spectacolul va fi pe măsura așteptărilor publicului.

Începem VINERI în forță: Pe scena principal vor urca artiști consacrați din industria muzicală românească precum Cargo și Carla';;;s Dreams, artiști care au devenit virali pe internet mai ales în rândul publicului tânâr, respectiv Iuliana Beregoi și una dintre cele mai bune trupe pop din Ungaria, Irie Maffia.

SÂMBĂTĂ, sătmărenii vor parte de un program artistic la fel de promitățor. Pe scena I va urca Doddy, unul dintre cei mai talentati si mai fresh rapperi din Romania și care a colaborat deja cu artisti ca Puya, Lora, Whats Up, Marcel Pavel.

Urmează concertul trupei The Carbonfools (HU), care s-a axat de-a lungul timpului pe muzica electronică, reportoriul lor fiind un amestec de genuri rock, blues, reggae.

Va urma apoi concertul trupei Bere Gratis care vine însoțită de Gheorghe Zamfir, după care un show de lasere.

DUMINICĂ, pe scena din Piața 25 Octombrie vor încinge atmosfera cei de la Daggu Project și Black River Blues Band, în deschiderea concertelor susținute de Holograf și Edda (HU). 

Evenimentul se va încheia cu un show de artificii care va avea ca tematică efectul pirotehnic brocade. 

 

scena II - PIAŢA LIBERTĂŢII

La scena II vom avea în acest an un program artistic dedicat Centenarului Marii Uniri. Vineri, muzică folk și ușoară, dans modern și chiar azi a confirmat Mircea Baniciu cu trupa.

Sâmbătă programul va cuprinde muzică ușoară, folclor, iar duminică tot program folcloric.

Pe lângă programul artistic, evenimentul va mai cuprinde și activități distractive pentru copii. Ca o noutate, în acest an în Piața Libertății va fi amenajat un mic orășel al copiilor, aceasta fiind o altă dorință a sătmărenilor, mai multe programe dedicate copiilor. 

 

Pasajul CORNELIU COPOSU -Târgul Meșterilor Populari

La Târgul Meșterilor Populari s-au anuntat deja 40 de meșteri din Romania, Ungaria, Bulgaria, Polonia.

Se vor vinde produse produse din lemn, piele, ceramică, teșături, obiecte hand-made.

Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni