Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Târgul de Toamnă, Sfântu Gheorghe, Covasna

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 20.09.2020 13:56 De catre: administrator

Judet: COVASNA

Localitate: MUNICIPIUL SFANTU GHEORGHE

Data inceput: 09.10.2020

Data final: 11.10.2020

Vizualizari: 4476

Data adaugarii: -

Târgul de Toamnă, Sfântu Gheorghe, Covasna

Ediția a - X-a

 

Eveniment de tradiție

Loc de desfășurare: Piața Centrală a municipiului Sfântu Gheorghe, Perioada 9–11 octombrie 2020.

În perioada 9–11 octombrie 2020, în P-ţa Libertăţii Casa de Cultură „Kónya Ádám” împreună cu Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează Târgul de Toamnă. La Târg sunt așteptați micii producători, meşterii populari, producătorii tradiţionali din împrejurimi, care realizează produse specifice zonei noastre, în mod tradiţional.

Nu va lipsi nici anul acesta de la Sfântu Gheorghe Târgul de Toamnă devenit tradițional. Casa de Cultură Kónya Ádám organizează pentru a zecea oară Târgul de Toamnă, care anul acesta se desfășoară în perioada 9-11 octombrie în Piața Centrală a orașului.

Din cauza pandemiei, programul cultural se modifică parțial, astfel în locul concertelor de pe scena mare, cei interesați sunt așteptați cu muzică și dansuri de târg. În cursul celor trei zile ale târgului cei interesați își pot cumpăra bunătăți de târg între orele 10 dimineața și 8 seara.

Din vâltoarea de târg de anul acesta nu vor lipsi de pe mesele de târg gusturile tradiționale din farfurii și produsele artizanale. Înscrierea la târg a producătorilor tradiționali, a meșteșugarilor, a stiliștilor, respectiv a comercianților de cărți se poate face până la data de 30 septembrie, personal până la ora 16, pe cale electronică până la ora 00:00 pe adresa de email jegyiroda@kultura.ro. Informații detaliate privind înscrierea, respectiv regulamentul târgului pot fi accesate pe site-ul https://www.kultura.ro/.

Organizatorii își rezervă dreptul la modificarea programului, în cazul în care vor intra în vigoare noi restricționări legate de situația epidemică.

Organizatori: Casa de Cultură Kónya Ádám, Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni