Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Târgul de Crăciun din Sibiu, 2019

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 12.09.2019 10:51 De catre: administrator

Judet: SIBIU

Localitate: MUNICIPIUL SIBIU

Data inceput: 15.11.2019

Data final: 03.01.2020

Vizualizari: 51570

Data adaugarii: -

 Târgul de Crăciun din Sibiu, 2019

Ediția a-XIII-a, 2019

 

Loc de Desfășurare: Piața Mare, 15 Noiembrie 2019 - 3 Ianuarie 2020

Program Zilnic: Luni - Duminică: 10:00 - 22:00

 

Vezi Oferta:  ***  City Break Târgul de Crăciun 2019 din Sibiu  ***

 

Live Sibiu - Târgul de Crăciun din Sibiu   

  Live Piata Mare si Patinoarul   

Live Piata Mare - Panorama   

 Live Platou Piata Mare

 

Evenimente 2019: Târgul de Crăciun din Sibiu

- Inaugurare Festivă, 15.11.2019 ora: 19:00

 

Christmas Food Carousel 2019

28 Noiembrie - 2 Decembrie 2019

Cel mai vizitat târg de Crăciun din țară devine și în acest an mai atractiv, pentru că te invită la masă.

Între 28 noiembrie si 02 decembrie, truck-uri colorate vor staționa în Piața Albert Huet din Sibiu și îți vor pregăti #StreetFood extraordinar și băuturi calde, într-o atmosferă de sărbătoare.

 

Atelierele lui Moș Crăciun pentru copii:  

17 Noiembrie - 2 Decembrie 2019 - Micul Lumânărar  

Atelierul se desfășoară în perioada 16.11. – 02.12.2018

Atelier de făcut lumânări - Printr-o metodă străveche, cei mici vor crea lumânări colorate şi vor fi iniţiaţi în meşteşugul migălos al decorării formelor din ceară. Acest atelier dezvoltă aptitudinile manuale ale copiilor și favorizează interacțiunea.

Rezervare pentru grupe organizare (minim 15 copii)  

 

3 Decembrie - 9 Decembrie 2019 - Biscuiți de Crăciun  

Atelierul se desfășoară în perioada 03. – 09.12.2019

Atelier de preparat biscuiți - Cu aluat dulce, sucitoare, forme și imaginație, copiii vor face cei mai gustoși și frumoși biscuiți. Acest atelier contribuie la dezvoltarea creativității și îndemânării, fixează deprinderile igienice și stimulează creșterea autonomiei în plan practic. Hrănindu-le spiritul ludic și creativ înnăscut prin joc, putem insufla copiilor importanța dezvoltării creativității.  

Rezervare pentru grupe organizare (minim 15 copii)    

 

10 Decembrie - 16 Decembrie 2019 - Micul Brutar

 Atelierul se desfășoară în perioada 10. – 16.12.2019

Turta dulce este simbolul dulciurilor de Crăciun. Ne amintește de copilărie și ne bucurăm să o consumăm oricând. Acum ea poate arăta exact cum și-o imaginează fiecare, fiind pictată de copii în Atelierul lui Moș Crăciun. O amintire frumoastă și dulce în același timp.

Rezervare pentru grupe organizare (minim 15 copii)  

 

17 Decembrie -  23 Decembrie  2019 - Decorațiuni Pixel Art

 Atelierul se desfășoară în perioada 17. – 23.12.2019  

Atelier de creație folosind piese termoadezive - Micii artiști vor crea decorațiuni de brad din piese termoadezive multicolore: brăduți, steluțe, îngerași.  Confecționarea decorațiunilor dezvoltă exprimarea simţului estetic al copiilor, iar obiectele realizate devin ornamente deosebite cu care pot împodobi bradul de Crăciun. Acest atelier contribuie la dezvoltarea abilităților motrice, la stimularea imaginației și a creativității și mai ales stimularea creșterii concentrării și stabilității atenției.  

Rezervare pentru grupe organizare (minim 15 copii).

 

Webcam:    Live Piata Mare si Patinoarul       Live Piata Mare - Panorama      Live Platou Piata Mare

 

Vezi Oferta:  City Break Targul De Craciun 2019 din Sibiu 

Târgul de Crăciun din Sibiu debutează pe 15 Noiembrie 2019 şi se va termina în 27 decembrie 2019, urmând că după această perioadă să se denumească Târgul de Revelion din Sibiu, care se va încheia pe 3 ianuarie 2020.

A 13-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu

Cea de-a 13-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu va fi inaugurată în 15 Noiembrie ora 19:00. Această ediție reunește peste 100 de expozanți din țară și străinătate, cel mai mare număr de până acum, dar și atracții numeroase pentru copii.

 

Proiecție grandioasă - Poveste de Crăciun

Pe lângă toate acestea, conceptul de iluminat este unul deosebit – o proiecție grandioasă pe toate clădirile din Piața Mare va face ca centrul Sibiului să fie probabil cel mai luminos din țară.

Timp de 47 de zile, Piața Mare din Sibiu va deveni o scenă imensă dinamică care vor rula proiecții video cu peisaje de iarnă, zăpadă, figurine şi lumini colorate.  Organizatorii anunță că pe toată perioada târgului de Crăciun, turiștii vor putea vedea o proiecție grandioasă pe toate clădirile din Piața Mare, ce va face ca centrul Sibiului să fie probabil cel mai luminos din țară.

Ediția 2018 va aduce din nou, în prim plan o proiecție grandioasă de Crăciun, o proiecție realizată pe toate clădirile din Piața Mare, care va fi pornită în fiecare seară, pe perioada târgului. Vor fi montate peste 30 de proiectoare arhitecturale, care vor crea o scenă dinamică și un aspect strălucitor al Pieței Mari.

 

Magia Crăciunului

Târgul de Crăciun va aduce la sfârşitul lunii noiembrie în Piaţa Mare din oraşul Sibiu un strop din magia Craciunului, cu miresme de vin fiert şi scorţişoară, castane coapte, migdale pralinate și cu multe cadouri și decorațiuni de Crăciun.

Atmosfera de cumpărături va fi completată de programul cultural bogat în evenimente dintre cele mai diverse, de la concerte de colinde, muzică gospel, jazz și rock’n’roll, spectacole folclorice și de teatru, până la ateliere creative pentru copii,  vor anima târgul pentru mai bine de o lună.

 

De la primul la cel mai cunoscut Târg de Crăciun din România

Prima ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu a avut loc în 2007, când Sibiul era Capitala Culturală Europeană și a reprezentat un proiect pilot, întrucât tradiția acestui tip de eveniment nu exista în țară. Prima ediție a fost pusă pe picioare de către dr. h. c. Barbara Schöfnagel, Atașat Social al Ambasadei Austriei la București, împreună cu Primăria Municipiului Sibiu. A început cu 38 căsuțe montate în Piața Mică și a ajuns la peste 80 căsuțe 10 ani mai târziu, amenajate în Piața Mare.

Încă de la primele ediții, evenimentul și-a făcut un renume bun și a devenit singurul târg de Crăciun din România cunoscut în străinătate și care atrage un număr tot mai mare de turiști în fiecare an.

Fiecare ediție a adus noutăți și atracții de succes, cum ar fi Atelierul lui Moș Crăciun, vizitat în fiecare an de peste 3000 copii care fac rezervări cu o lună înainte de inaugurare; Parcul lui Moș Crăciun, un parc de distracții pentru copii în centrul căruia stă un carusel construit special pentru acest eveniment; proiectul de city-break pentru evenimente, care a reprezentat o noutate în domeniu și se bucură de un succes deosebit, astfel încât aproape orice hotel și pensiune din zonă oferă un pachet atractiv special pentru a vizita Târgul de Crăciun din Sibiu.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a ajuns cunoscut în țară și străinătate pentru amploarea și tradiția creată. Evenimentul este organizat de Asociația Events For Tourism. Programul Cultural al Târgului de Crăciun din Sibiu, Colours of Christmas, este cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.

 

Vezi, Oferta City Break Targul De Craciun 2019 din Sibiu.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni