Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Oktoberfest 2018, Galați

Postat de administrator

Ultima modificare: 23.09.2018 10:35 De catre: administrator

Judet: GALATI

Localitate: MUNICIPIUL GALATI

Data inceput: 27.09.2018

Data final: 30.09.2018

Vizualizari: 1365

Data adaugarii: 24.09.2017

Oktoberfest 2018, Galați

Platoul Sala Sporturilor

E oficial!

Cerbul Cornel și Unchiul Hans merg la Galați cu 4 zile spumoase de distracție, delicatese culinare și bere proaspătă și rece de la Ciucaș!

Pregătiți zâmbetele, le îmbrăcăm în haine bavareze!

Orășence, domni, domnițe, cavaleri, socri, bunici și bunicuțe, burlaci și familiști convinși, domnișoare și vecini vă spunem tuturor: ein Prosit! Adică: Noroc! De ce? Pentru că mai este puțin timp până când vom rosti acest cuvânt tare și răspicat, cu o halbă de bere rece în mână – Ciucas, dând astfel startul primului episod, al unuia dintre cele mai iubite și așteptate festivaluri ajuns la dumneavoastra tocmai de la Munchen: Oktoberfest. 

Renumitul festival al berii a reușit să adune 10 astfel de evenimente deosebite la Brasov, organizate cu multă pricepere, pentru cei care știu să guste o petrecere adevărată. 

Îi vom saluta pe invitații de onoare ai evenimentului și ne vom mândri cu oficialitățile, care vor fi prezente la Oktoberfest pe Platoul de la Sala Sporturilor din Galați, în perioada 27-30 septembrie. 

Acestea din urmă, ne vor aduce faimă orașului, creând astfel noi punți de legătură cu localități de peste graniță. Zeci de mii de turişti sunt aşteptaţi ca să ciocnească halbe cu berea rece Ciucas, dar şi cu berea germană nefiltrată, alintându-şi papilele gustative cu delicatese nemţeşti precum carnatii Nuremberger Bratwurst, Thuringer, Weisswurst, Scheweinshaxe, carnatul XXL cu cascaval etc. dar si româneşti precum: celebrii mititei, coaste la gratrar, etc. 

Și cine a mai pomenit distracție mare fără artiști adevărați și muzică bună? Vor dovedi că au talent chiar pe scena Oktoberfest, ne cheamă să ne cânte Claudia & Die Burzenland Party Band acompaniati de alte trupe si de fanfara. 

Miss Oktoberfest vrea să ne arate că orașul Galați are cele mai frumoase făpturi din Romania, așa că va fi chef mare, cu premii speciale. Dacă încă nu v-ați înscris la concurs, încă o puteți face https://www.facebook.com/OktoberfestRomania/, pentru că nu contează decat sa ai peste 18 ani juriul – care va fi publicul, punând accentul pe multe alte calități, pe care orice domniță le are de la Mama Natură. 

Bărbații nu au fost uitați și vor fi chemați la concurs. Ei nu trebuie să fie nici vânjoși, nici foarte înalți, nici bărbieriți proaspăt, ci trebuie să aibă chef de viață, să le placă berea cu adevărat, să aibă în public prieteni numeroși pentru o susținere serioasă pentru a putea participa la concursul Regele Berii. Nu o să le pară rău, ba din contră vor fi primii pentru care vor veni și la anul la această competiție inedită.

Nimic nu se poate face pe acest pământ cu stomacul gol. La Oktoberfest vom putea alege ce să mâncăm, gustând din mai toate preparatele de pe mapamond, ca să ne satisfacem poftele culinare, cu adevărat. 
Apoi, Herr BURGERMEISTER adica domnul Primar, va da cep butoiului cu bere exact unde știți deja, în cel mai mare si frumos cort bavarez care va fi montat pe Esplanada din fata Primariei Pitesti. 
Toată lumea din oraș va fi prezentă aici, sigur veți putea bea o bere cu un fost coleg de bancă din liceu sau cu o cunoștință veche de la barul din cartier. Va fi o atmosferă extraordinară, veți găsi tot ce vă poftește inima în materie de mâncare și băutură, dulciuri și suveniruri. 

Dacă e septembrie e Oktoberfest! Uitați de foste neserioase și de socrii posomorâți, lăsați copiii cu buncii și beți o bere, două la Oktoberfest!


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni