Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Halloween la Castelul Bran

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 14.09.2019 13:09 De catre: administrator

Judet: BRASOV

Localitate: Bran

Data inceput: 02.11.2019

Data final: 03.11.2019

Vizualizari: 4373

Data adaugarii: -

Halloween la Castelul Bran​

 

Halloween de groază la Castelul Bran

Casa Contelui Dracula se pregătește de cea mai tare petrecere de Halloween, pentru noaptea de 2 noiembrie 2019, pînă în zorii zileie de 3 noimebbrie 2019.

Vinul roșu, votca neagră, bomboanele, ielele, dovlecii, liliecii, muzica, filmul și cortul, iată câteva ingrediente din rețeta succesului. De vrăjitoare nu se știe încă nimic, solii nu au adus vești în Transilvania, dar sunt zvonuri din mai multe surse că pregătesc ceva de groază!

Tur nocturn la Castelul Bran
Cine se încumetă să viziteze Castelul Bran în noaptea de Halloween, îl va cunoaște pe Vlad Țepeș de la care va afla ce se întâmplă în fiecare colțișor al impunătorului edificiu. Vizita va fi mai suportabilă în compania unui pahar de vin roșu sau a unuia de votcă neagră. Și pentru că programul începe la ora 19.00, copiii sunt bine-veniți pentru a primi dulciuri.
Contele Dracula promite să fie gazdă bună și cuminte, le va spune povești până puțin după miezul nopții, la ora 00.30 fiind permis accesul ultimilor vizitatori. Altfel, va face ceea ce știe el mai bine, va fi nemilos la ”Halloween After Party”, care are loc în cortul amplasat în Parcul Regal, la poalele Castelului Bran, petrecere care va începe la ora 21.30 și se va încheia la ivirea zorilor. Când nemuritorii sunt nevoiți să se retragă în cotloanele reci și întunecoase ale castelului, pentru odihnă. Accesul minorilor la ”Halloween After Party” nu este permis.
Cine nu poate participa la turul sau petrecerea de Halloween de la Castelul Bran, dar îl vizitează până atunci, va putea intra în atmosfera specifică achiziționând produse personalizate de la magazinele castelului, de la ”Colțul Vrăjitoarelor”. Organizatorii spun că mătura, ca mijloc de transport, e la mare căutare!

Halloween After Party

Turul Castelului Bran va continua, pentru cei dornici de distracție, cu o petrecere tematică, în Parcul Regal, într-un cort special amenajat pentru acest eveniment.

Nu vor lipsi băuturile fine, muzica bună și proiecția unui film clasic horror, pentru a întregi atmosfera unei nopți unice.

Pe lângă decorațiunile de Halloween, evenimentul din acest an vine cu o experiență senzorială unică: muzică și sunete înfricoșătoare, întâlnire cu Contele Dracula și cu prietenii săi, creaturile nopții și, bineînțeles, bomboane pentru copii. Iluminatul scăzut, scârțâitul podelelor și vinul roșu vor completa atmosfera de groază din Castel.

”Halloween After Party” va debuta la ora 21.00 și se va încheia la ora 05.00.

 

Se vor pune în vânzare mai multe categorii de bilete, care se vor achiziționa în seara respectivă, de la casierie:

35 lei - acces în Castel pentru copii, tur nocturn cu Vlad Țepeș, jocul Contelui Dracula, dulciuri, jocul ielelor etc

70 lei - acces în Castel pentru adulți, tur nocturn cu Vlad Țepeș, jocul Contelui Dracula, vin roșu, votcă neagră, dulciuri, jocul ielelor etc.

180 lei - doar pentru adulți – tur nocturn cu Vlad Țepeș, jocul Contelui Dracula și petrecere la cort ”Halloween After Party”.

Halloween Party se desfășoară în intervalul orar 21:00 – 05:00, în cortul special amenajat în Parcul Regal. 

Biletul Combo (180 lei) include Turul Nocturn, urmat de petrecerea de Halloween de la cort. Accesul este permis doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani

320 lei - Halloween Gourmet Dinner la Restaurantul Castelului. Începând cu orele 19:00, creaturile nopții sunt invitate să cineze.

Opțional, pentru curajoși – Tunelul Timpului (45 lei). Pachetul include accesul în Tunelul Timpului (lift, show multimedia) şi degustare de votcă neagră.

Sunt disponibile doar 80 de bilete/oră, puse în vânzare la magazinul Contele, în Curtea Interioară a Castelului.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni