Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Expo GastroPan, Târgu Mureș

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 06.04.2019 11:12 De catre: administrator

Judet: SIBIU

Localitate: MUNICIPIUL SIBIU

Data inceput: 28.03.2019

Data final: 30.03.2019

Vizualizari: 1223

Data adaugarii: 02.04.2014

Expoziția GastroPan, Târgu Mureș

 

În ultimii 10 ani numărul expozanților GastroPan a crescut constant, furnizorii de echipamente, ingrediente și soluții pentru afacerile de profil recunoscând valoarea profesională a expoziției.

Anul acesta organizatorii au extins spațiul de desfășurare la 4 săli expoziționale și o zonă special dedicată Concursurilor GastroPan. Întregul spațiu a fost recent modernizat, asigurând condiții optime de desfășurare a concursurilor și a programelor demonstrative susținute la standuri.

Cu 2 luni înainte de debutul evenimentului, numărul furnizorilor reprezentați la standurile GastroPan 2018 era de 139, cu un grad de ocupare de 91% din suprafața totală disponibilă de 7800 mp. După soluțiile prezentate la expoziție, cea mai mare suprafață ocupată revine furnizorilor de mașini și echipamente, urmați de companiile furnizoare de ingrediente, materii prime și tehnologii, și respectiv furnizori de ustensile, accesorii și consumabile. Restul standurilor prezintă produse inovatoare, idei de afaceri și soluții din domenii conexe.
Cifrele care anunță un nou record la GastroPan 2019*

- 91% grad de ocupare din suprafața expozițională de 7800 mp

- 139 furnizori din țară și străinătate au standuri rezervate

- 52% furnizori de utilaje-echipamente, printre care multe nume noi

- 4 săli expoziționale + 1 sală special dedicată concursurilor

De 2 ori mai mulți expozanți de echipamente

Anul 2018 vine cu o serie de noutăți la standurile GastroPan. Potrivit organizatorilor, anul 2018 este anul în care vor participa cele mai multe firme noi, majoritatea venind din străinătate, unele chiar participând pentru prima dată. Numeroase companii noi pe piața românească au profitat de ocazia ca trei furnizori de echipamente autohtoni au anunțat că vor lipsi de la ediția din acest an. Noile participanți vor prezenta industriei de profil soluții și tehnologii noi, variate și competitive. Astfel, numărul standurilor care expun mașini și echipamente se dublează în acest an, unele tehnologii fiind prezentate în premieră pe piața autohtonă, o piață foarte atractivă pentru furnizorii de utilaje din întreaga lume. Cu siguranță vizitatorii vor avea parte de o experiență nouă și inedită la GastroPan!

Expoziția GastroPan împlinește anul acesta 10 ani în care a crescut împreună cu piața de profil - manageri, producători, furnizori și specialiști din sectoarele de panificație, cofetărie și HoReCa. Ediția aniversară GastroPan își așteaptă partenerii la Târgu Mureș, în perioada 19-22 aprilie 2018, cu un program dinamic și plin de surprize, cu o durată extinsă la patru zile și pe un spațiu expozițional extins la patru săli. Ultima zi a expoziției, 22 aprilie, va fi dedicată noutăților din industria cafelei și a înghețatei.

Ziua Înghețatei și a Cafelei la ediția aniversară GastroPan

Deși va avea un program de vizitare mai scurt, cea de-a patra zi a expoziției nu va fi mai prejos în privința programelor desfășurate. Ziua de duminică, 22 aprilie, va fi dedicată cafelei și înghețatei, vizitatorii având ocazia de a descoperi noutățile pieței, prin degustări și demonstrații de preparare și servire. Așadar, vizitatorii vor putea degusta în premieră sortimentele de înghețată și cafea, care vor marca sezonul în 2018, vor experimenta idei și tehnologii inovatoare din domeniu, vor intra în contact cu cei mai importanți furnizori de echipamente și ingrediente dedicate și vor putea inspira din potențialul înghețatei și a cafelei pentru impulsionarea afacerea.

Premii surpriză pentru vizitatorii GastroPan 2018

Cu ocazia ediției Aniversare GastroPan, în fiecare zi va avea loc o tragere la sorți la care vizitatorii vor putea câștiga premii surpriză de la organizatori și de la furnizorii parteneri. Printre premii se numără reduceri sau la cursurile practice intensive organizate de PanGastRo și Boro-Info alături de specialiști români și străini premiați la nivel internațional.

Liderul Asociației Brutarilor din Germania vine la GastroPan

În fiecare an Expoziția GastroPan s-a bucurat de sprijin profesional intern și internațional la cel mai înalt nivel. Pe lângă asociațiile de specialitate din țară (ROMPAN, ANAMOB, ANBCT), la ediția aniversară din acest an va fi prezent și președintele Asociației Centrale a Brutarilor din Germania, Michael Wippler. Reprezentantul sectorului de panificație din cea mai puternică economie a Europei va fi însoțit de un specialist din partea Messe München, care organizează cea mai mare expoziție de profil din lume, IBA 2018, programată în toamna acestui an. Astfel, cei interesați de oportunitățile pe care le oferă specialiștii din Germania antreprenorilor locali, sunt invitați să participe la prezentarea susținută în cadrul GastroPan 2018.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni