Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Concert de Anul Nou, Sibiu

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 20.12.2018 21:26 De catre: administrator

Judet: SIBIU

Localitate: MUNICIPIUL SIBIU

Data inceput: 31.12.2018

Data final: 01.01.2019

Vizualizari: 587

Data adaugarii: 06.12.2014

Concert de Anul Nou  Sibiu

 

Cel mai aşteptat eveniment muzical al sfârşitului de an – Concertul de Anul Nou de la Sibiu

Evenimentul Iarna: Concert de Anul Nou 2019 se va desfășura la Sala Thalia din Sibiu și va avea două reprezentații: 31 decembrie de la ora 18:00 și 1 ianuarie de la ora 18:00.

Tradiția de a sărbători Anul Nou printr-un elegant concert de muzică clasică se continuă la Sibiu, cu cea de-a zecea ediție a Concertului de Anul Nou. Nume mari ale scenei din România, dar și din Marea Britanie, vor crea pentru publicul sibian, și nu numai, o seară de poveste cu un program cu totul special. Tema evenimentului din acest an este „Povești și dans”. Un cod sub care numeroși compozitori mari ai Europei au compus pentru astfel de seri magice și ale căror lucrări vor putea fi audiate în cadrul concertului.

Va concerta Orchestra ICon Arts, sub bagheta dirijorului Peter Ash din Marea Britanie, invitat special cu prilejul acestui eveniment.

Soliștii, cu o bogată reputație internațională, vor fi alături de publicul din Sibiu cu prilejul acestui eveniment aparte. Invitați vor fi îndrăgita solistă Analia SelisRăzvan Suma – unul dintre cei mai apreciați violonceliști ai momentului și Ciprian Dancu – reputat artist al clarinetului.

Pe scenă vor urca balerini ai Teatrului de Balet din Sibiu, cu o coregrafie aparte semnată de Adela Floricioiu.

Programul serii va cuprinde lucrări ale compozitorilor J. B. Lully, E. Grieg, A. Piazzolla, J. Sibelius, Gershwin, Saint-Saëns, B. Bartók, program din care nu vor lipsi lucrări românești compuse pentru clipe de sărbătoare.

Seara se va încheia cu o invitație la degustare de vinuri alese oferite de Jidvei – nume aflat pe harta viticolă a României încă din Antichitate.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni