Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Ziua Lacului Siriu-Cat e Siriul de mare

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 11.07.2023 20:31 De catre: administrator

Judet: BUZAU

Localitate: SIRIU

Data inceput: 15.08.2023

Data final: 15.08.2023

Vizualizari: 6522

Data adaugarii: -

Ziua Lacului Siriu-Cat e Siriul de mare

 

Festivalul, o iniţiativă ce contribuie la promovarea valorilor româneşti, se distinge prin popularizarea unei zone ce constituie un obiectiv turistic cu un potenţial deosebit. Tradiţiile locului vor fi aduse în faţa publicului prezent, ce va lua contact cu elemente din cultura autohtonă, un punct important în atractivitatea României ca destinaţie turistică.

Turiştii şi amatorii de natură și frumos sunt aşteptaţi să viziteze Lacul artificial Siriu şi să participe la programul pregătit de organizatori. Spectacolul va lua startul printr-o parada a costumelor populare buzoiene, și se vor prezenta spectatorilor cele mai frumoase cântece şi dansuri populare muntenești din zona Buzăului. Copiii nu se vor plictisi pentru că organizatorii au pregătit și pentru ei concursuri şi activităţi interactive pe apă.

Ziua Lacului Siriu se va transforma spre seară într-o adevarată sărbătoare de muzica dance. Astfel, iubitorii acestui gen vor avea ocazia să asculte în concert special pe Andreea Bălan și pe Alexandra Ungureanu & Crush.

Ziua Lacului Siriu se vrea a fi o adevărată sărbătoare de muzică și voie bună la care așteptăm și invităm pe toată lumea, vă așteptăm cu mic cu mare! Nu uitați, Sâmbătă, 20 August vă aștept pe malul lacului Siriu!” a ținut să sublinieze Vicepreședintele Fundatiei Karitas, Alexandru Ranja.

Lacul Siriu a reuşit să-şi păstreze neştirbită autenticitatea şi să surprindă prin aerul curat si mirosul de rășina, prin nuanţele de verde și albastru ale undelor în care se reflectă munţii, dar mai ales prin liniştea deplină din preajma acestei destinaţii turistice încă nu foarte cunoscute in România.

Organizatorul evenimentului este Fundatia Karitas, iar proiectul este finanţat prin Regio – Program Operaţional Regional 2007-2013, axa prioritară 5 – Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului, 53 – Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni