Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Zilele Toamnei la Urlați 2016

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 14.10.2016 00:19 De catre: administrator

Judet: PRAHOVA

Localitate: ORAS URLATI

Data inceput: 08.10.2016

Data final: 09.10.2016

Vizualizari: 1558

Data adaugarii: 02.10.2015

Zilele Toamnei la Urlați 2016

Festivalul “Zilele Toamnei la Urlaţi 2016” se desfășoară în perioada 8 - 9 octombrie 2016 la Urlați.

În perioada 8-9 octombrie va avea loc ediţia 2016 a „Zilelor Toamnei la Urlaţi”, un eveniment care a intrat deja în tradiţie, ajungând la cea de-a XIII-a ediţie.

Organizatorii – Primăria şi Consiliul Local Urlaţi – au pregătit un program deosebit, menit a satisface toate gusturile, fiind invitaţi artişti de primă mână, atât de muzică uşoară cât şi populară. 

Primar, Marian Măchiţescu: „Zilele Toamnei la Urlaţi au devenit o tradiţie şi mă bucură faptul că, încă de la prima ediţie, evenimentul a fost apreciat de către urlăţeni şi de către oameni veniţi din toate localităţile învecinate şi nu numai. Consider că, o dată pe an, oamenii merită să li se dedice o asemenea sărbătoare în care să se bucure alături de familie, de prieteni, de cei apropiaţi, într-o atmosferă de sărbătoare. Vă invit pe toţi la ediţia 2016 a Zilelor Toamnei!”

Evenimentul se va desfăşura în Centrul Civic al localităţii. Vor urca pe scenă, în cele două zile ale festivalului, pe lângă artişti locali, ansambluri folclorice şi de dansuri din Urlaţi şi din alte localităţi prahovene, următorii artişti: Connect-R, Pepe, Talisman, Minodora, Cristi Dules, Ileana Ciuculete, Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru, Anda Adam, Aurel Moga, Bianca (Vocea României).

Evenimentul va fi prezentat de către Roxana Vasniuc.

Spectacole, concursuri, expoziţii de produse agricole şi meşteşugăreşti cu participare judeţeană.

Timp de două zile, urlățenii și cei care vor ajunge în zonă vor mai putea urmări spectacole de muzică, dansuri, expoziţii cu vânzare de produse tradiţionale (legume, fructe, vin, ţuică, brânză, pastramă), produse de artizanat, suveniruri, jucării si cum nu se poate o sărbătoare a toamnei în această zonă minunată fără vin, toţi doritorii vor putea degusta vinuri locale.

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).