Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Zilele Oraşului Covasna 2017

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 17.08.2017 20:56 De catre: administrator

Judet: COVASNA

Localitate: Covasna

Data inceput: 01.09.2017

Data final: 03.09.2017

Vizualizari: 4711

Data adaugarii: -

Zilele Oraşului Covasna 2017

Evenimentul va fi organizat de către Casa Orășenescă  de Cultură Covasna. Organizatorii au un program diversificat, cum ar fi Târgul Produselor Tradiționale, expoziții de artă pe diferite teme și nu în ultimul rând “parc de sculpturi” (realizată de către elevilor a grupului școlar “Kőrösi Csoma Sándor”).

Și în anul 2017 Zilele Orașului Covasna se va organiza în primul weekend al lunii septembrie (1-3, de vineri până duminică).

Pe lângă programele obișnuite: parcul de statui vii, concursul de gătit în ceaun, concertele de fanfară, spectacolele ansamblurilor de dansuri locale și invitate, programele sportive, concursul pentru pasionații de automobilism, demonstrațiile de arte marțiale și activitățile dedicate copiilor se conturează o săptămână culturală bogată. Expoziții de artă plastică, spectacole de teatru și o expoziție de trofee vânătorești vor îmbogăți oferta culturală.

Pentru pasionații de muzică ușoară, iată câteva dintre formațiile invitate. 
Vineri: 
PinceBAND, Antonia, Pokolgép, Background
Sâmbătă: 
Betli Duo, Dreamland Residents, Abborn tribute ABBA, 3 SUD EST, și formația de rock Thunderbird din orașul Pápa 
Duminică: 
Formația de rock&roll Retro Roll, Lidia Buble și în final zilele orașului se va încheia cu focul de artificii și concertul formației EDDA. 

Cu această ocazie în weekend va funcționa locomotiva cu arbur, iar Mocănița va circula pe traseul de la Hotel Clermont până la Planul Înclinat în Valea Zânelor.

Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni