Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Zilele Municipiului Miercurea Ciuc 2023

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 26.07.2023 22:53 De catre: administrator

Judet: HARGHITA

Localitate: Miercurea Ciuc

Data inceput: 03.08.2023

Data final: 06.08.2023

Vizualizari: 2692

Data adaugarii: 01.08.2014

Zilele Municipiului Miercurea Ciuc 2023

 

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc organizează şi în acest an manifestarea „ZILELE MUNICIPIULUI MIERCUREA CIUC“, care va avea loc în perioada 3 – 6 august 2023 şi care va cuprinde o serie de evenimente tradiţionale, culturale, sportive, gastronomice, de artă populară şi de agrement.

Zilele Municipiului Miercurea-Ciuc vă așteaptă și în acest an între 3-6 august cu o atmosferă de familie, programe colorate și palpitante și o selecție muzicală variată.

Farmecul momentelor petrecute împreună, mulțimea de râsete, bucuria gătitului și mișcării împreună, păstrarea valorilor locale ne vor ajuta să ne dezvoltăm comunitatea și municipiul căruia îi spunem cu toții cu drag „acasă”.

Organizatorii oferă oaspeţilor şi locuitorilor municipiului o multitudine de programe, asigurate prin diferite instituţii, organizaţii şi  prestatori locali, precum şi invitaţi din ţară şi străinătate.

Este o sărbătoare municipală, cu ocazia cărea organizatorii și-au propus accentuarea imaginii pozitive a orașului, evidențierea valorilor, a sărbătorilor, a tradițiilor orașului, astfel încât Zilele Municipiului să fie într-adevăr dedicate acestora, satisfăcând așteptările tuturor, mici și mari, copii și adulți, ca să le ofere divertisment, distracție, cultură, odihnă și încărcare cu impresii pozitive.

Locuitorii și turiștii pot aniversa zilele dedicate localității în mai multe locuri, cu aproape 50 de programe diverse, timp de trei zile. Nu vor lipsi din ofertă concertele de muzică ușoară, programele culturale și cele pentr copii, târgul de artă populară, atelierele de meșteșuguri populare, activitățile sportive și focul de artificii de la final.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni