Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Zilele Municipiului Dorohoi

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 22.09.2019 15:16 De catre: administrator

Judet: BOTOSANI

Localitate: MUNICIPIUL DOROHOI

Data inceput: 27.09.2019

Data final: 29.09.2019

Vizualizari: 3289

Data adaugarii: -

Zilele Municipiului Dorohoi 2019

27 Septembrie  - 29 Septembrie 2019

612 Ani de Atestare Documentară

 

Primăria Municipiului Dorohoi și Consiliul Local Dorohoi organizează în perioada 27 – 29.09.2019 o serie de manifestări cultural-artistice, pentru a sărbători „Zilele Municipiului Dorohoi”.

La Sala Teatrului se va organiza de către Casa Municipală de Cultură trei concursuri reprezentative ca tematică și participare pentru această instituție culturală: Concursul de poezie „Sașa Pană” ediția a XIII –a, Concursul de pictură „Arthur Verona” ediția a XV-a și Concursul „File de istorie locală” ediția a XIII-a.

Biblioteca Municipală Dorohoi va găzdui prima ediție a concursului de creație literară „Micul scriitor de azi, marele scriitor de mâine” iar în fața primăriei dorohoienii vor putea urmări trei piese de teatru.

Sâmbătă, 28 septembrie și duminică, 29 septembrie vom revedea pe scenă tinerele talente locale: Ansamblul Mugurelul (conducere muzicală - prof. Marcel Dupu), Grupul Voces (coordonat de Paul - Ciprian Mihai), Fanfara Moștenitorii - Școala nr. 7 „A.I.Cuza”, Trupe și interpreți locali sub coordonarea Casei Municipale de Cultură Dorohoi. În concertele de seară, anul acesta dorohoienii îi vor asculta pe Mario Fresh, Dorian Popa, Lino Golden, Dya, Adda, Valy Boghean Band, Marcel Pavel, Vasilica Tătaru, Alexandru Brădățan și Georgiana Spînu & Light Band.

Spectacolele vor avea loc pe Bulevardul Victoriei nr. 120 din Dorohoi, în spatele supermarketului Penny. Accesul se va face, ca de obicei, pe lângă Piscina Semiolimpică din spatele Sălii Polivalente, unde va fi amenajat un parc de distracţii.

Aceste manifestări sunt prilejuite de împlinirea a 612 ani de la prima atestare documentară a oraşului Dorohoi.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni