Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Zilele Cetăţii Făgăraş

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 21.07.2017 06:07 De catre: administrator

Judet: BRASOV

Localitate: MUNICIPIUL FAGARAS

Data inceput: 17.08.2017

Data final: 20.08.2017

Vizualizari: 3649

Data adaugarii: -

Zilele Cetăţii Făgăraş

Timp de patru zile, făgărăşenii de toate vârstele şi turiștii, se vor distra pe cinste la cel mai aşteptat eveniment din municipiu, Zilele Cetăţii Făgăraş. Anul acesta, evenimentul ajuns deja la a noua ediție, se va organiza ca de obicei, în primul sfârsit de săptămână, după post. La fel ca și în anii precedenți, festivalul medieval o să adune mii de oameni în jurul cetăţii. Din program nu vor lipsi personaje medievale, cântăreţi de muzică populară, rock sau uşoară și meșteșugarii care deja confecționează produsele ce urmează să fie expuse pe tarabe.

În cetate se va reda pe cît posibil viața autentică a  unui burg transilvănean din sec XV-XVII.

 În piaţă medievală autentică, meşteşugari şi olari dintre cei mai iscusiţi vor lucra tot timpul şi vor face demonstraţii pentru cei prezenţi.

Turiştii vor avea parte şi de mîncare autentică medievală, inclusiv de specialitatea cavalerilor: burta dragonului, bulgări de pâine, ospăţul cavalerului şi ţepuşele. Nu vor lipsi nici luptele cu spade, concursurile de tras cu arcul, confruntările între cavaleri, turnirurile şi paradele de cai.

Cind întunericul se asterne peste cetate, în acordurile menestrelilor se vor duela cavaleri albi și negri , posedati de spiritele rele.

Organizatori: Casa de Cultură Făgăraș

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).