Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Zăpadă din belșug în Parâng

Postat de administrator

Data adaugarii: 16.11.2016 18:11

Judet: HUNEDOARA

Localitate: Parang

Vizualizari: 1483

Ultima modificare: 16.11.2016 18:31 De catre: administrator

Zăpadă din belșug în Parâng

Aproximativ 50 cm este stratul de zăpadă în Munții Parâng, chiar dacă sezonul de schi este programat să înceapă, abia în data de 15 decembrie,  Administratorii domeniului schiabil Parâng au amenajat cu ratrakul pârtiile A și Sub telescaun, încercând să păstreze zăpada într-un strat cât mai compact dar și a oferi siguranță schiorilor care deja s-au aventurat pe pârtii.

Telescaunul vechi poate fi utilizat, între orele 09:00- 15:30 (ultima urcare). Miercurea este zi de revizie. Celelalte pârtii de schi sunt încă impracticabile, stratul de zăpadă este încă insuficient sau zăpada este prea moale.

Administratorii domeniului schiabil atrag atenția celor care urcă în Parâng că muntele îi așteaptă cu zăpadă, pentru bulgăreală, săniuș, poze, imagini de vis, dar schiatul în adevăratul sens al cuvântului încă nu este posibil.

Start la ski la Azuga, Straja si Rânca

Se fac pregătiri intenes pe pârtiile Începători din Azuga, pârtiile de la Straja si Rânca, dacă temperaturile nu vor crește în acest sfârșit de săptâmănă, toate cele 3 stațiuni vor deschide sezonul de schi. La Straja se fac demersuri pentru a se porni Telegondola, mai devreme față de data stabilită inițial de 15 decembrie.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni