Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Vila Ștefana - Păltiniș

Stele: Vizualizari: 4089 

Vila Stefana se afla in mirifica statiune montanta Păltiniș.

Vila Stefana este o structură turistică noua, moderna si confortabila cu o priveliste extraordinara spre Muntii Cindrelul, intr-un cadru natural intim.

Se gaseste la o altitudine de aproape 1400 metri, avand acces facil de la drumul principal (100m).

Livingul spatios ofera o atmosfera romantica cu semineu, mobilier de lemn masiv rustic si incalzire in pardoseala, care poate fi un spatiu ideal pentru o petrecere fiind disponibila in acest sens o statie de amplificare. De asemenea se asigura -daca este nevoie- proiector si ecran de proiectie pentru intalniri organizarea de afaceri, receptii, training etc.

Camere confortabile cu baie si televizor propriu, receiver Boom Tv, acces la bucatarie complet utilata, incalzire centrala, parcare proprie.

Se ofera gratis internet wireless, masa de tenis, darts, diverse jocuri etc. Se ofera de asemenea gratis biciclete pentru plimbari.

Este un cadru idilic de vacanta, de destindere, discretie si recreere, in care nu o sa fiti deranjati de personalul administrativ decat daca solicitati, acesta fiind localizat in alt spatiu.

Facilitati cazare: frigider in unitate, fax, transport auto, masa de ping-pong, TV in living, ATV, internet wireless, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, spalatorie, terasa, gratar/barbeque, living, sala de mese, semineu, sala de conferinte

Facilitati camere: internet in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV

Capacitate: 20 locuri in 6 camere

Parcarea proprie - 10 locuri autoturisme.

Adresa

Judet: SIBIU

Localitate: Paltinis

Strada: Platos 10

Contact

Telefon: 0749256352

Mobil: 0722669160

Fax:

Date firma

Nume:

Cnp/Cui:

Nr. Comert:

Iban:

Banca:

Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni