Nou: În această vară lansăm o versiune modernă a portalului România Turistică!

Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Transylvania Wine Fair, Braşov

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 07.10.2018 10:43 De catre: administrator

Judet: BRASOV

Localitate: MUNICIPIUL BRASOV

Data inceput: 26.10.2018

Data final: 28.10.2018

Vizualizari: 1725

Data adaugarii: 06.11.2014

Transylvania Wine Fair 2018,  Braşov

Ediția a V-a

Locatia: Brasov Business Park

 

TRANSYLVANIA WINE FAIR a fost lansat in toamna anului 2013, ajungand in anul 2018 la cea de-a VI-a editie.

“Transylvania Wine Fair” este unul din evenimentele de referinta din industria vinului unde participa producatori, importatori si distribuitori de vinuri, bauturi alcoolice, sucuri, cafea si ciocolata, produse culinare, trabucuri si tutun, accesorii pentru vinuri, reviste si blogguri de specialitate.

Cu ocazia acestui targ, vizitatorii vor putea afla noutatile de pe piata vinului, vor putea sa se delecteze cu cele mai bune vinuri de pe piata si bineinteles, sa achizitioneze vinul preferat la cele mai mici preturi.

In timpul evenimentului, organizatorii faciliteaza intalnirile dintre reprezentantii HORECA si producatorii / distribuitorii de vinuri prin amenajarea unei zone private „Business Lounge”.

Pe langa expozitiile de vinuri insotite de degustarile obisnuite de la standurile participantilor, vizitatorii vor avea parte de o serie de „evenimente in eveniment”, precum masterclass-uri tematice, show-uri culinare, concerte live dar si lansari de carte.

Asadar, pasionatii de vin dar si reprezentantii unitatilor de alimentatie, nu trebuie sa rateze TRANSYLVANIA WINE FAIR, locul in care VINUL, ARTA si CULTURA se imbina la Brasov in perioada 26-28 Octombrie 2018.

În plus, față de prezentările și degustările organizate la standurile expoziționale ale târgului

- masterclass-urile cu diverse tematici moderate de somelieri recunoscuti in lumea vinului, dedicate segmentului corporate – participare pe baza de invitatii achizitionate din timp 

- degustarea Horeca dedicata managerilor de hoteluri si restaurante din Brasov, Poiana Brasov, Valea Prahovei, Bran, Rasnov 

- evenimentele conexe pe scena precum show-uri culinare, degustări de vinuri, concerte live;

Transylvania Wine Fair este evenimentul perfect pentru cei pasaionați de vin, artă și cultură, pentru că aici vizitatorii vor descoperi toate aceste elemente.

Organizator: Kron-Tour Expo Fairs & Exhibitions


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni