Romania Turistica | 100% Turism Romanesc



Promovăm unități de cazare și oferte de sezon

Târgul Primăverii, Arad

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 26.02.2023 20:40 De catre: administrator

Judet: ARAD

Localitate: MUNICIPIUL ARAD

Data inceput: 20.04.2023

Data final: 23.04.2023

Vizualizari: 1862

Data adaugarii: 09.04.2014

Târgul Primăverii, Arad

Expo Arad

Ediția a V-a

 

În fiecare primăvară ne redefinim. Ne schimbăm garderoba, regândim modul în care e amenajată casa și ne recreăm colțul de natură și relaxare.

Ediția a V-a a Târgului Primăverii îți aduce tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma planurile în realitate: îmbrăcăminte, articole de uz casnic, mobilier, flori și produse pentru grădinărit.

Gardenia - Cea mai mare expoziție cu vânzare de flori și articole de grădinărit din vestul țării

Evenimentul este dedicat sectorului verde și abordează aspectele multiple pe care acesta le înglobează, devenind astfel locul de întâlnire al profesioniștilor din domeniu, dar și sursa de inspirație pentru cei pasionați de grădinărit.

Vor fi expuse flori naturale în ghivece, răsaduri, arbori și arbuști ornamentali pentru exterior, flori pentru balcoane, terase, semințe de flori, iarbă, unelte și utilaje pentru grădinărit (folie solar, pungi, saci, mașini de tuns gazonul, pompe de stropit, furtune, aspersoare), vase din sticlă, suporturi pentru flori, statuete, sere, sisteme de umbrire/irigare, îngrășăminte, servicii de arhitectură peisagistică.

Pentru expozanți și specialiști, Gardenia este o platforma ideală de interacțiune cu partenerii și potențialii clienți. Pentru publicul larg, este o experiență ce marchează începutul primăverii și îmbină relaxarea și momentele petrecute într-un cadru plăcut cu informarea și obținerea de sfaturi din partea specialiștilor din domeniu.

MOBILĂ - Expoziție cu vânzare de mobilier

Expozanții noștri vă vor încânta cu mobilier din lemn masiv, pal melaminat, canapele și mic mobilier.

BUNURI DE LARG CONSUM - Îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii și articole de uz casnic

Târgul Primăverii aduce noile tendințe în îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, bijuterii și cosmetice. În plus, vizitatorii vor putea să cumpere electrocasnice și articole de uz casnic.

Expo Arad, Calea Aurel Vlaicu 300, Arad


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni