Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Târgul Meșteșugarilor, Manufacturierilor și Artizanilor Populari, Turda

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 26.02.2014 16:40 De catre: administrator

Judet: CLUJ

Localitate: TURDA

Data inceput: 24.01.2014

Data final: 26.01.2014

Vizualizari: 1758

Data adaugarii: -

Primăria Municipiului Turda, în parteneriat cu Asociaţia Slow Food Turda, organizează o nouă ediţie a "TÂRGULUI MEŞTEŞUGARILOR, MANUFACTURIERILOR ŞI ARTIZANILOR POPULARI", în data de 24-26 ianuarie 2014,  în locaţia situată în Parcul Teilor, pe str. Tineretului, din Turda.
     Ideea târgului s-a născut din dorinţa autorităţii municipale de a crea un cadru favorabil în vederea promovării meşteşugarilor din zonă precum şi pentru conservarea vechilor tradiţii meşteşugăreşti. Aşa cum probabil v-am obişnuit şi cu prilejul ediţiilor precedente, la evenimentul pe care îl găzduim, participă meşteşugari, manufacturieri, artizani populari din diverse domenii de activitate precum: ceramică, olărit, sticlărie, sculptură, pielărie, pictură sau lemnărie. Vor capta atenţia dumneavoastră şi aranjamentele florale sau obiectele de podoabă artizanale. Tot în cadrul acestui eveniment, vă aşteptăm să regăsiţi gustul bucatelor tradiţionale atât de mult apreciate: pâine de casă, cozonaci, afumături, brânzeturi, murături, dulceţuri, nu vor lipsi produsele de apicultură, uleiul de floarea soarelui, iar turta dulce ne va aminti aroma târgurilor de altă dată. În plus, producătorii locali au inclus în oferta lor şi produse de post.
     Casa de Cultură va anima atmosfera, începând cu ora 10.00, printr-un spectacol de muzică şi dans cu formaţiile Simpatix, 4 Teens, ansamblurile folclorice Datina, Comori Ardelene şi Crăişorii.
     Primăria Municipiului Turda are plăcerea de a vă invita să participaţi la această manifestare care sperăm să capteze interesul dumneavoastră şi să devină o tradiţie pentru oraşul nostru.


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni

Banner coloana 200 X 200 px - 350 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni