Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Targul de Turism Winter Holiday

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 14.09.2013 10:46 De catre: administrator

Judet: BUCURESTI

Localitate: BUCURESTI SECTORUL 1

Data inceput: 07.10.2010

Data final: 10.10.2010

Vizualizari: 1467

Data adaugarii: -

In perioada 7 - 10 octombrie 2010, Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania va organiza în cadrul Centrului International de Conferinţe de la Palatul Parlamentului - Bucuresti editia de toamnă a Targului International de Turism “Winter Holiday”.

Primul Targ International “Holiday Market” s-a bucurat de un real succes, ceea ce ne-a adus pozitia a doua în Topul celor mai vizitate Targuri din BUCUREŞTI in anul 2010. Ne-am propus ca si prin această editie sa oferim un nou eveniment marca ANAT - un moment de sarbatoare pentru membri, un model de standarde pentru mass-media şi un Targ de vacante de succes pentru vizitatori.

Din ce în ce mai mulţi romani sunt interesati de vacantele din sezonul de iarna si au nevoie de cea mai buna alegere, asa incat ne propunem sa oferim membrilor posibilitatea de a vinde cat mai multe vacante, intr-un cadru cat mai adecvat, atat pentru destinatii interne, cat si externe.

Succesul acestui eveniment va fi dublat de aniversarea a 20 de ani de activitate a patronatului ANAT - cea mai puternică organizatie din turismul romanesc, sarbatoare marcata prin organizarea Galei “ANAT la 20 de Ani”!


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni