Nou: În această vară lansăm o versiune modernă a portalului România Turistică!

Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Targul de turism Petrece un weekend in Bihor

Postat de romaniaturistica

Data adaugarii: 21.04.2010 15:04

Judet: -

Localitate: -

Vizualizari: 1601

 

Consiliul Judeţean Bihor alături de Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte şi Primăria Municipiului Oradea organizează în perioada 15 – 16 mai 2010, în pasajul Vulturul Negru din Oradea, cea de-a doua ediţie a Târgului de turism ”Petrece un weekend în Bihor”.

La fel ca şi în cazul primei ediţii, târgul se adresează în special locuitorilor din mediul urban, care obişnuiesc să îşi petreacă timpul liber în afara oraşului şi care doresc să petreacă un sfârşit de săptămână relaxant şi de calitate, într-un ambient natural de excepţie.

Prin acest eveniment Consiliul Judeţean Bihor urmăreşte promovarea destinaţiilor turistice din judeţul Bihor, precum şi a sectoarelor specifice din domeniul turismului, oferind expozanţilor posibilitatea de a relaţiona, negocia şi vinde pachete turistice sub acelaşi acoperiş.

Dezvoltarea turismului bihorean rămâne pentru noi o prioritate şi suntem convinşi că o astfel de manifestare poate contribui la creşterea vânzărilor pentru sezonul 2010, fiind o oportunitate pentru vânzarea de pachete turistice sau stabilirea de noi contacte de afaceri. De asemenea, considerăm că poate fi şi un bun prilej pentru educarea şi conştientizarea publicului larg cu privire la practicarea unui turism orientat către respectul faţă de natură şi cultura locală”, a declarat domnul Dumitru Voloşeniuc, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor.

Organizatorii vor asigura un stand gratuit tuturor unităţilor turistice din Bihor care oferă servicii de cazare, masă sau divertisment pentru turişti, şi care acceptă invitaţia de a participa la târg. Întrucât numărul standurilor este limitat, repartizarea lor se va face în ordinea înscrierii. Fiecare stand va fi echipat cu o masă, două scaune, panouri de pânză pentru afişaj şi o priză de 220V.

Suma prevăzută de către Consiliul Judeţean Bihor pentru cheltuielile curente (realizarea afişelor, pliantelor, a banerelor, achiziţionarea materialelor necesare pentru atelierele de creaţie, cheltuiele cu energia electrică) necesare organizării târgului este de 10.000 de lei. La aceasta se mai adaugă suma necesară cumpărării de spaţiu publicitar în mass-media locală.

Cei interesaţi de participarea la târg pot afla informaţii suplimentare la sediul Direcţiei de Dezvoltare şi Implementare Proiecte din str. Armatei Române nr. 1A sau la numărul de telefon 0259/434.013.Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni