Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Târgul de Turism al României 2021, București

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 13.02.2021 15:53 De catre: administrator

Judet: BUCURESTI

Localitate: BUCURESTI SECTORUL 1

Data inceput: 18.02.2021

Data final: 21.02.2021

Vizualizari: 5541

Data adaugarii: -

Târgul de Turism al României 2021, București

 

Targul de Turism al Romaniei este organizat de Romexpo de doua ori pe an, fiecare editie transformand Centrul Expozitional intr-un spatiu al destinatiilor de vis. Reprezentata prin cele mai importante companii din Romania si din strainatate, lumea fascinanta a turismului se intalneste sub acelasi acoperis, in cadrul editiilor de primavara si de toamna ale TTR.

EEdiția de primăvară a Târgului de Turism al României are loc în perioada 18-21 februarie 2021, în format virtual, pe o platforma special creată! Platforma este dedicată atât agențiilor de turism, touroperatorilor, participărilor internaționale și serviciilor turistice, cât si zonelor turistice din România prin intermediul: Unitatilor Administrativ Teritoriale, Consiliilor Județene, Primăriior, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism.

Platforma virtuală dă ocazia expozantului de a intra în interacțiune directă cu potențialul client prin tool-uri special create pentru acest scop. De asemenea, acesta va putea să își evidențieze cele mai bune oferte, dar și să participe la evenimentele online organizate în perioada târgului!

Ajuns la cea de-a 44-a editie, Târgul de Turism al României rămâne locul ideal, de prezentare, chiar și în format virtual, atât a celor mai interesante oferte și atracții turistice din România și din străinatate, cât și a accesoriilor și gadget-urilor necesare în orice vacanță.

De asemenea, Targul de Turism al Romaniei contribuie la consolidarea industriei turismului din tara noastra prin promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din Romania, dar si prin organizarea de conferinte si sesiuni de dezbateri in care sunt abordate problemele industriei, impreuna cu autoritatile in domeniu. Astfel, in cadrul fiecarei editii, au loc manifestari conexe organizate de Romexpo si partenerii acestui targ: ANAT –  Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, Camerele de Comert si Industrie din Romania, OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural.

 

Denumire: Târgul de Turism al României

Locație: Centrul Expozițional Romexpo

Perioada: 18-21 februarie 2021

Organizator: S.C. ROMEXPO S.A.

În perioada 18-21 februarie 2021 se va desfășura la Romexpo ediția de primăvară a Târgului de Turism al României 2021.

Program de vizitare: acces on-line


Comentarii

Banner 728 X 90 px – 1 000 Ron/lună, ptr. contract de minim 3 luni