Romania Turistica | 100% Turism RomanescPromovăm unități de cazare și oferte de sezon

Târgul de Crăciun din Sibiu, 2016

Postat de romaniaturistica

Ultima modificare: 18.11.2016 02:00 De catre: administrator

Judet: SIBIU

Localitate: MUNICIPIUL SIBIU

Data inceput: 18.11.2016

Data final: 03.01.2017

Vizualizari: 8457

Data adaugarii: -

Târgul de Crăciun din Sibiu, 2016

Ediția a-X-a

Loc de Desfășurare: Piața Mare, 18 Noiembrie 2016 - 3  Ianuarie 2017

 

Live Piata Mare          Live Piata Mare si Patinoarul         Live Piata Mare - Panorama       Live Platou Piata Mare

 

Program: 18 Noiembrie 2016 - 3  Ianuarie 2017

Luni - Vineri:  10:00 - 21:00

Sambata - Duminica: 10:00 - 22:00

 

Târgul de Crăciun din Sibiu debutează pe 18 Noiembrie 2016 şi se va termina în 27 decembrie 2016, urmând că după această perioadă să se denumească Târgul de Revelion din Sibiu, care se va încheia pe 3 ianuarie 2017.

 

Proiecții video Poveste de Crăciun

Timp de 46 de zile, Piața Mare din Sibiu va deveni o scenă imensă dinamică care vor rula proiecții video cu peisaje de iarnă, zăpadă, figurine şi lumini colorate.  Organizatorii anunță că pe toată perioada târgului de Crăciun, turiștii vor putea vedea o proiecție grandioasă pe toate clădirile din Piața Mare, ce va face ca centrul Sibiului să fie probabil cel mai luminos din țară.

 

Proiecție grandioasă de Crăciun

Ediția 2016 aduce în prim plan o proiecție grandioasă de Crăciun, o proiecție realizată pe toate clădirile din Piața Mare, pornită în fiecare seară, timp de 46 zile. Pentru a realiza acest proiect a fost necesară o pregătire de luni de zile cu o echipă din străinătate și vor fi montate 28 de proiectoare arhitecturale, care vor crea o scenă dinamică și un aspect strălucitor al Pieței Mari.

Această proiecție specială va fi pornită în cadrul spectacolului “Turn ON the Lights”, susținut de naistul Radu Nechifor & Friends, ca o legătură simbolică cu inaugurarea primei ediții a Târgului, cu un concert al maestrului Gheorghe Zamfir.

Târgul de Crăciun va aduce la sfârşitul lunii noiembrie în Piaţa Mare din oraşul Sibiu un strop din magia Craciunului, cu miresme de vin fiert şi scorţişoară, castane coapte, migdale pralinate și cu multe cadouri și decorațiuni de Crăciun.

Atmosfera de cumpărături va fi completată de programul cultural bogat în evenimente dintre cele mai diverse, de la concerte de colinde, muzică gospel, jazz și rock’n’roll, spectacole folclorice și de teatru, până la ateliere creative pentru copii,  vor anima târgul pentru mai bine de o lună.

Primul târg de Crăciun din Sibiu s-a defășurat în urmă cu 10 ani! Timpul a trecut repede și ne vom bucura cu toții de o ediție aniversară anul acesta. Timp de peste o lună, localnicii și turiștii pot găsi în peste 70 de căsuțe expozanți din întreaga țară și din străinătate, cu produse atent selecționate, iar copiii pot participa la atelierele tematice desfășurate în Atelierul lui Moș Crăciun. Întrucât Parcul lui Moș Crăciun, Aleea Poveștilor și Atelierul lui Moș Crăciun UNIMAT s-au dovedit a fi puncte de atracție de succes, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari, ediția a zecea pregătește vizitatorilor atracții noi, special concepute pentru Târgul de Crăciun din Sibiu.

Târgul de Crăciun din Sibiu este un proiect cultural organizat de Asociația Events For Tourism, în parteneriat cu municipalitatea sibiană. Deschis pentru prima dată în anul 2007, anul Sibiului în calitate de Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun din Sibiu a ajuns cunoscut la nivel național și internațional pentru amploarea și tradiția creată și prin atracțiile noi, prezentate publicului an de an.

Vezi Oferta City Break Targul De Craciun 2016 din Sibiu

Comentarii

Pentru a putea adauga comentarii va rugam sa va autentificati(partea dreapta-sus a paginii).